Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Frekvenciaváltó

Indította gaben, 2024 április 09, 16:06

Előző téma - Következő téma

ybm4ifb

Sziasztok

Vásároltam CIMR-J7AA22P2 SPEC:22P20 tipusu freki váltót.
Nincs valakinek leirása rola?
A másik:FVRO 15E7S-2
Szintén magyar nyelvü leirást keresek.

Ha valaki tud ,segítsen legyenszives.

msas

Ha jól tudom ez Yakasava gyártmány és megfelel az Omron J7-nek .
Adatlap : Müller kft.
Google: Omron j7 és az első találatnak hozza a céger, a honlapjáról  pdf- ben letöltheted.
Üdv sanyi

ybm4ifb

Köszönöm Sanyi!!

000000000

Hello mindenkinek! Most nemrég jutottam be a fórumba nagynehezen, de sikerült. Én is szeretnék majd egyszer egy kis cnc marót építeni. Végigolvastam a frekvenciaváltós topicot, mert én is érdeklődöm ezek után a szerkezetek után, és láttam hogy itt mindenki úgy segít a másiknak ahogy tud, szóval nekem van egy rakat 3~fázis 200V-os inverterem, leginkább 0,4kW-os 0,75kW-os (OMRON) de van egy pár nagyobb teljesítményű is (MITSUBISHI-ELECTRIC). Szóval ha valakinek szüksége van inverterre, írjon ha gondolja, aztán az árban megegyezünk. Üdvözlettel:Bence

svejk

Köszöntelek!
Írj ide egy pár pontos tipust és az irányárat sem felejtsd el feltüntetni!

000000000

Engem  1,5kW-os érdekelne...

bmejdz9nu

https://cnctar.hobbycnc.hu/VarsanyiPeter/Frekivaltok/Mitsubishi%20FR-E520/125256_Mo.pdf" TARGET=_fnew>Ez ám a bonyolult frekiváltó.... Mitsubshi E520 - 0.4K (pdf)::: már két napja "szórakoztatom" magam velük :)  
Persze mindent tud... olyat is amit nem is tudom minek... :)

http://meltrade.hu/NEW2/products/inverters_fr_e_500.htm" TARGET=_fnew>RF-E500 szeria magyarul....

http://www.allied-automation.com/images/vfd/mitsubishi_e500.jpg" border=0>

000000000

Hello! Az OMRON-ok 3G3JV típusúak, a 0,4kW-ért 16-18EFt-ot, a 0,75kW-ért 22-24EFt-ot gondoltam, bár nem tudom hogy kinek mennyit érne...
MITSUBISHI-ből csak 1-2db van, az 1,5kW-os FR-A500-as széria, a 2,2kW-os FR-E500 széria. Az új ára 1,5kW:153Eft 2,2kW:160EFt tehát az irányár az új fele lenne, de várom a Ti ajánlataitokat is, igazából nem vagyok eléggé bölcs így első nekifutásra...

000000000

Péter, nem vagy egyedül, van hogy én is napokig játszok a frekvenciaváltóval és motorjával, de az A500 még többet tud mint az E500!!! Igaz nem sok szükség van rá, de nekem az tetszik bennük a legjobban, hogy a motor hangját is kiválaszthatom a 3db verzió közül...

bmejdz9nu

Ez a Mitsubishi... hajtja a leghalkabban a motorokat - a magas kapcsolási frekvencia miatt - Persze, hogy ez előny e? az egy más kérdés... mikor - kinek - hogyan...

000000000

Igen, a leghalkabb verziót ahhoz tudom hasonlítani, mint amikor frekiváltó nélkül hajtjuk a motort a hálózatról 50Hz-el...

x4rhew5r3

Bence, dobtam egy mailt. Megkaptad?

000000000

Bocs mindenkinek aki írt nekem és nam válaszoltam, csak most egy pár napig hanyagoltam a postámat...elfelejtettem... de gyorsan megpróbálok mindenkinek írni...

000000000

...akarom mondani nem válaszoltam...

000000000

Szervusztok Van néhány eladó frekvenciaváltóm. Nem akarom a listát terhelni vele ezért ha valakit érdekel akkor magánban érdeklődjön.

Üdvözlettel: Zsolt