Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Frekvenciaváltó

Indította gaben, 2024 április 09, 16:06

Előző téma - Következő téma

bmejdz9nu

Ha jó... és nem rosszan vette és maga megcsinálta... (Csak átalakítással lehetséges mert a benne lévő IGBT modul többe kerül mint 20e...)  
Ezért lenne jó ismerni az eladót... vagy kis hazánkban is használnak ilyet? Pl. Japán/USA gyártósoron? Nem lehetetlen...(?)  
De Vatera úgy rossz ahogy van... ugyebár nem lehet az eladóval kontaktusba lépni mint az Ebay-on... !!! Magyarnak tervezve :)
Akkor a 22 ezret (!) megéri.
Szállítással együtt az USA-ból kb. ennyi!
Számoljunk... kb. 60 USD a szállítás... 50 alatt még nem láttam... és akkor ott az "angyalügyi" hivatal... Tehát?

bmejdz9nu

Kérdezd meg az eladót :)... elvileg... igen...

000000000

Ha tudnám, hogy mit kérdezzek tole....   "Jó lesz nekem ahhoz a nagy zold marógéphez?"[#nevetes1]

000000000

A francba! Elvitték! Nem engedett regisztrálni a Vatera, mert az SMS-t csak MO-belul kuldik...[#rinya][#rinya][#rinya]

bmejdz9nu

Ne bánkodj... várható volt... Ki vitte? [#smile]
Valmit azért nem írtam le ... Ha már sunyi volt az eladó és a vevő is... [#nyes] Privátban megírom neked...

s5f8tmfv3

Szólhattál volna hogy kell, leütöttem volna Neked!

000000000

Koszi, de én sem voltam biztos a dolgomban...[#worship]

000000000

Péterrel megbeszéltuk a dolgot, már nem is bánom...    ...annyira...

Kristály Árpád

Hallihó Úraim!!!!!!!!!
 Az eladó egy korekt pasas....nem igazán értem miért fikázzátok hiszen nem is ismeritek!!!!

Aprópó... Nem én vettem meg!

Üdv.: Árpi

s5f8tmfv3

Ettől az eladótól már vásároltam, azóta sem bántam meg, kiváló miőséget adott nagyon jó áron.

bmejdz9nu

nem fikáztuk... :) végül is megérte...

000000000

Semmi baj az eladóval meg az áruval sem... Nem biztos, hogy jó lett volna a motoromhoz...[#ejnye1]

4mjnxdwuu

Hali
"vagy kis hazánkban is használnak ilyet? Pl. Japán/USA gyártósoron?"
Én sokszor bontottam cuccokat amiben 200/50, 200/60, 220/60-as 3F gyárilag csillag motorok voltak, ( de a fekiváltót soha nem találam, meg... valaki mindíg megelőzőtt mégha korán is mentem. Vagy mire hozzánk érkezett már kivették, bár a többi része sértetlen volt. (vagy egy nagy központi...)
Most egy elszívót hoztam pénteken, az is 3f 200V/50Hz-es.

svejk

Ahogy mondod, az iparban rengeteg Japán/USA gép működik nálunk.
Javarészüket a multicégek hozták hozzánk használtan, de vannak újak is.
Ezek egy 3x400/3x230 V-os trafóval kezdődnek.
(de mint már írtam többször, nem csak ezek de az európai gépek döntő többsége is leválasztó trafóval kezdődik)

Szalai György

Érdekesség. Trafó, trafó hátán.
Svejk állításait súlyosbítandó, régi építésű ipartelepen, (Amilyen a volt Csepel Művek.) csak a világítási hálózat négy vezetékes, az erőátviteli hálózat csak három. Így épült anno. Nincs nullavezetője, csak három fázisvezetője van, meg egy helyi földelés. Új, négy erű kábelt lefektetni már szinte lehetetlen a sok idegentulajdonú terület keresztezése miatt.
Ezért ott több műhelycsarnok egy óriási csillagpontképző trafóval kezdődik, mert másképp nincs 230V csak 400V van.