Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Frekvenciaváltó

Indította gaben, 2024 április 09, 16:06

Előző téma - Következő téma

HJózsi

Szia!
Hány W-os az elszívó? Gondolom persze nagyobb mint 750W... Van egy 230V-os frekiváltóm, Altivar ...

svejk

Keresek frekiváltókat:
3x400 V bemenet, 750W
3x400 V bemenet, 1,5-2.2kW
Ajánlatokat magánba várom.

svejk

Elszívóhoz kicsit luxos egy frekiváltó nem? :)
Elmegy az kondival segédfázisról is...

HJózsi

Hát ige, pláne, ha tudnád mennyiért vettem 9 éve ...

svejk

Sejtem...Az utóbbi 2-3 évben estek le az árak, de ezt pl. a vaterán nem sokan veszik figyelembe, tisztelet a kivételnek

ybm4ifb

Sziasztok  
A Vaterán van egy 3F-u 2.2Kw-os freki váltó 22ezerért...ez nem jo ár???

robroy007

szerintem jó csak mennyi lessz a vége?

4mjnxdwuu

Hali, 200 W -os
Pici ciklonhoz lesz, ( nagy már van...)
http://cnctar.hobbycnc.hu/Trapista/mini-vent/" TARGET=_fnew>további képek.
100-as beszívó, 72-es kifúfó csonk, egész jó kis "orkánt" csinál. Nem nagy de annyira megtetszett, nem tudtam otthagyni.
http://cnctar.hobbycnc.hu/Trapista/mini-vent/Foto-0228-.jpg" border=0>

3vv2btrhv

4mjnxdwuu

Nem hiszem, elég új volt ahhoz, hogy az legyen... (és japán, nem orosz)

bmejdz9nu

Nagyon jó! Több is van? 3F-es?

4mjnxdwuu

lehet, nem tudom....
4-5 hete láttam meg de akkor még be volt építve, és pofával a sarokba volt rakva. (akkor még nem lehetett bontani) Pénteken, meg már lebontva volt másik helyiségben, arra várva, hogy valaki megvegye, elvigye...

ybm4ifb

robroy!!Holland aukcionál nincs licít,fix áras!!!

ybm4ifb

Jo nem Holland akció..viszont villám áron 22 ezer!

svejk

Dögöljön meg a hintalovam, én nem találom...:(