Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Frekvenciaváltó

Indította gaben, 2024 április 09, 16:06

Előző téma - Következő téma

s5f8tmfv3

s5f8tmfv3

A Vatera (számomra) új húzása hogy ha az utolsó öt percben licit érkezik akkor automatikusan még öt perccel hosszabbodik az aukció. Odalettek a jó kis "ölremenő" licitálások. Az utolsó forint jutalékot is kipréselik maguknak.

Szalai György

Ma délelőtt még ott volt.
Kérdeztem tőle, hogy a 3 X 230V bemenet, szerinte biztos jó-e a hazai 3 X 400V-os hálózatra. Próbálta-e? Mert azt irta, hogy egy fázisról megy, de hogy háromról is megy-e, azt nem irta.
Lehet hogy látjuk még.

Szalai György

Svejk!!!
Most jelent meg a frekiváltó 22000.http://www.vatera.hu/item/view/index.php?cod=46846002" TARGET=_fnew>Nézz rá, ha kell még.

A kérdésem persze hiányzik az aljáról.

s5f8tmfv3

Árverés befejezve...:(

svejk

Köszi, de nekem egyébként is 3x 400 V-os bemenet kell..

robroy007

lehet nem is használható itthon csak nagy füt van benne [#nyes]

robroy007

ehet nem is használható itthon csak nagy füst van benne[#nyes]

000000000

Sziasztok
Sürgősen szükségem lenne egy frekiváltóra aminek a kimenete minimum 7A-el terhelhető, és el tud pörögni 600Hz-ig. Ha valaki tud ilyet feltétlenül szóljon.

000000000

Most néztem a vaterán van egy csomó egy bizonyos Thony nevű uriembernek. Ismeri valaki? Kéne valami elérhetőség. Segíccsetek!!

Szalai György

000000000

Van egy Siemens G110 es 0,75kw os frekiváltóm, amiről kiderült, hogy nekem túl kicsi, kb fél órát üzemelt. kb60eFt volt amikor vettem, 50ért szívesen megválok tőle. Ha érdekel valakit bátran szóljon.

Kristály Árpád

Ki menyit ad érte!?
Danfoss 1000-Hz frekiváltó VLT-2800, csak probálva volt.....Magyarnyelvű gépkönyvvel!
Svejk szerint 1.5-KW!
Hallihó!

svejk

Ide írjuk vagy magánba menjen az ajánlat?

000000000

hány amperrel terhelhető a kimenet? Pontos típus?