Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Frekvenciaváltó

Indította gaben, 2024 április 09, 16:06

Előző téma - Következő téma

cc7nypid

Szia
Ezeket is megcsináltam.
Paramétereket beírtam, amit automata mérő funkcióval lehetett azt beírattam vele.
Most rámértem a motorra és stímelnek a számok, így is hiba f0001.
Kipróbáltam abszolut motor nélkül (kb. 2 napja szivat így ez is megvolt)
Sokadik reset p0010=30 és p0970=1 után így is bekapcsoltam csak a frekiváltót és motor nélkül is f0001 hiba.(már annyiszor újra beírtam a motor stb adatokat , ugy jár az ujjam mint egy gépíróbőnek az írógépen lassan)
Azért köszi, bármi egyéb ötlet, hátha kihagytam valami lehetőséget mielőtt szétpajszerolom a házat mert királyul összerakták, szépen nem fog szétjönni (gondoltam hátha valami vagy forrasztás levált, kosz zárlatol bene stb...bele kéne nézzek)

simarex

Ha motor nélkül is ez a hibakód akkor rossz a váltód nagy valószínűséggel

cc7nypid

Hát szombat reggel vettem 18 ért, igaz nem volt "sok", de azért bírhatta volna 1-2 évig. Lassan leszokok a használt, garancia nélküli cuccokról teljesen így :(
Marad a belenézés hátha szemre látszik valami kis hiba (kivülről se szaga se égés, melegedés , semmi külső nyom eddig) KB. holnap után lesz rá újra időm. Ha sikerül megoldani, találok valamit megírom okulásnak....
Azért köszi az iránymutatásokat!
Üdv...további szép estét.

simarex

Ha eljössz megnézhetjük közelebbről de a belsejéhez nem nagyon értek, bár nem tudom milyen messze vagy.

cc7nypid

Hát Érdről kb. 200 km oda-vissza. Nem érdemes ennyit, meg időt elszúrni vele. Főleg nem több ember idejét összeszervezni szerintem. De azért köszi!
Max levált forrasztást esetleg puffadt kondenzátort , ilyesmiket észrevehetek, más nekem sem fog menni, mielőtt kuka ennyit ránézek.

kuner

Ha esetleg szó szerint kuka lenne a sorsa, elképzelhető, hogy alkatrésznek érdekelne..

iadbesaa

Üdvözlök Mindenkit!
Van egy T-Verter N-200 0.75kW frekvenciaváltóm. Az a gondom vele, hogy a potméteres szabályozás nem 0Hz-ről indul, és nem is szabályoz le 0Hz-re, hanem 4-5Hz marad. Már átnéztem a konfigurációt, rendben találtam, de a jelenség továbbra is fennáll. Mit lehet ezzel a hibával tenni? Előre is köszönök minden tanácsot, tisztelettel : martoslaci1

Sz.József

Szia!
Konkrétan ezt a frekiváltót nem ismerem, de általában szokott lenni
olyan paraméterezési lehetőség, hogy "minimális frekvencia"...
Lehet, nálad ez 5Hz-re van paraméterezve...

iadbesaa

Köszönöm, ennek még utánanézek.

iadbesaa

Érdeklődöm. Nincs valakinek 3-400W körüli Jaskawa J7, vagy Omron frekvenciaváltó elfekvőben? Nagy szükségem lenne rá.
martoslaci1

iadbesaa

Érdeklődöm. Nincs valakinek 3-400W körüli Yaskawa J7, vagy Omron frekvenciaváltó elfekvőben? Nagy szükségem lenne rá.
martoslaci1

simarex

Más típus nem jó?

iadbesaa

Üdvözlök Mindenkit!
Hozzájutottam egy Altivar 08 frekvencia váltóhoz, most gyötörjük egymást. A specifikáció szerint a max. frekvencia 120Hz, amit az FrS paraméter piktogram alatt kellene tudni beállítani, de itt csak 50Hz és 60Hz között enged választani. Kérdezném hogy hogyan lehet rávenni ezt az invertert, hogy azt tegye, amit a felhasználó kíván? Üdvözlettel : martoslaci1

szf

Emlékeim szerint a HSP-t kell feljebb emelned 120-ra.
Amit állítasz szerintem az a motorbeállítás menüben van. Azt hagyd 50-en. Majd, ha komolyabb internethez jutok akkor még írok. Vagy majd a Jani.

pbalazs

Nincs valami másik paraméter, ami megmondja, hogy milyen határok közt engedi állítani?