Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Frekvenciaváltó

Indította gaben, 2024 április 09, 16:06

Előző téma - Következő téma

remrendes

A jobb oldalinal a frekivalto bekapcsolt. Lehet erdemes lenne ratenni a kezelopanelt.

happisusu

Szép napot
Egy ilyen motor fordulatszámát szeretném frekvencia váltóval potméterrel vezérelni.
Kérdésem, hogy mennyire kell,, ( illik ) túlméretezni, illetve milyen gyártónál keressek, (olcsó de még nem bóvli) Előre is kösz a tájékoztatást
Üdv Süsü

svejk

Ha gyakori a terheléses indítás, fékezéses leállás akkor nem árt az eggyel nagyobb.
Normál esetben általában nem kell nagyobb, de ha van lehetőség akkor olyat vegyél.

A felhasználás dönti el milyet vegyél, általában nincs gond a teljesen noname-ekkel sem.

b8b2jkj49

bekacsoltam, de a mtor nem mozdul

jani300

Akár tokmányvédő burkolat is lehet ,végállás kapcsolóval , de látatlanban csak találgatni lehet .

Révész Richárd

Valahova rakd fel a kapcsolási rajzot, akkor előrébb leszünk.
Vagy küld el.

svejk

Vészgomb nincs benyomva? :)

jani300

Azt elhiszed hogy fél napot kerestem a hibát  mire rájöttem a saját gépemen ? Valami megnyomhatta ...
Az sem tudatosult bennem hogy van :)

b8b2jkj49

ok feltolom a dropboxba rajzokat, mar ott tartok hogy lebontanam az egesz elektronikat es az eredetire visszaallitanam.

simarex

Gyanús , hogy minden "sötét"

jani300

Látok a képeken kulcsos kapcsolót , azoknak lehet hogy be kellene lenniük kapcsolva ?  :)

szf

Szerintem talán jobb lenne , ha valakit hivnál segíteni.
Van olyan fórumtársunk aki veled azonos utcában lakik.
Gyorsabb lenne!

jani300

Szerintem illetéktelenek ellen ,van rajta a kucsos kapcsoló . Ha nincsen kulcsa és két száll megy csak rá , akkor szerintem csak össze kell kötni .
Honnét tudod hol lakik ?
Nincsen írva semmi .

b8b2jkj49

csinaltam  kulcsokat, probaltam mindent ki be kapcsolni, ketton a a fekivalto vilagit de az egyik fault-t jelez. A motorok magneses fekjelzo van. A hetvegen meg probalkozok.

remrendes

Marmint a frekivaltora. Biztos elmondja mi a nyugje.