Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Frekvenciaváltó

Indította gaben, 2024 április 09, 16:06

Előző téma - Következő téma

kuner

Én nem jártam ekkora szerencsével.

fpd0kbd4

Ez nem szerencse kérdése,inkább a gyártó önmaga minősítése.Hogy egyáltalán válaszra méltattak,már ez is több a semminél.Nekem például az INDRAMAT archívumából egy "antik" DC szervó vezérlő manuálját, a megkeresés után pár napra küldték email-ben.(az is elképzelhető, hogy nem jó ajtón kopogtattál)

simarex

Hát nekem is csak pozitív véleményem van a gyártókról .Eddig mindig segítettek dokumentáció terén.

4ep4jzk7b

Sziasztok !

A tervezett gép nem készült el a frekiváltó nem került felhasználásra , eladó sorba került .

- https://www.facebook.com/marketplace/item/437466203396093/

Üdv öreg

4ep4jzk7b

4ep4jzk7b

4ep4jzk7b

4ep4jzk7b

frkdv6dyr

Sziasztok,

Van valakinek tapasztalata kínai vízhűtéses motor és Yaskava vagy Siemens frekiváltó párosításban?

6rk75uezn

Kezd a frekiváltóm érdekes jelenségeket produkálni,lehet valaki talállkozott már ilyennel vagy esetleg tud is konkrétumot mondani hogy javitható e vagy mi okozhatja ezt.
Üzem közbe magától változik a Hz,az az a motor fordulata,nem sokat ingadozik 1-2 Hz-et.
Vele együtt mostanság azt is észre vettem hogy nem szépen fut fel,hirtelen megindul az elején (ezt régen nem csinállta),illetve lefutáskor sem szépen fokozatosan áll le.
Tipusa: Toyo Denki VF61M 2R222
Köszönöm a válaazokat [#worship]

cc7nypid

Sziasztok!
Esetleg van valaki itt aki perfekt egy siemens micromaster 420 felprogramozásában. Viszonylag alap működés kellene. (BOP)
kijelzős-paneles.
Működött mikor elhoztam, kb a 10. bekapcsolás után dobott egy f0001 es hibakódot, azóta már reset meg minden félét eljátszottam, mivel csak angol és egyéb nyelvű leírás van a neten, lehet valami lényeges dolgot kihagyok a reset óta.
Előre is köszi a segítséget, üdv!

simarex

Nézd át a motor kábelezést, ill mérd meg a motort
Az F1 hiba túláram!

cc7nypid

Szia, úgy hagytam ahogy hazahoztam a kábeleket mindent összekötve a motorral. (motor 0.37 kw-os , 0.75 öt bírna a frekiváltó elvileg)
Párszor bekapcsoltam és 1x csak letiltott ezzel a túláram kóddal.
Kábeleket átnéztem, csatlakozásokat is.
Hibát, változást nem találtam.
Próbáltam mérni a motor ellenállását, meg az automata mérő-átíró funkciót beélesíteni, de így sincs változás.
Indításra hibakód és lekattan egy relé hanggal.
Lehet pont eddig bírta x éves db. ?

simarex

Kösd le a motort a váltóról , úgy indítsd el
Csinálhatsz még gyári reset-t is (10-s par 30 majd a 970-es kell egyre állítani)