Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Frekvenciaváltó

Indította gaben, 2024 április 09, 16:06

Előző téma - Következő téma

somma

A sámsung-os tampo nyomód megvan még?[#rolleyes]Amit akkor láttam, mikor az AWI kábelt vettem Tőled.
(Nem is igaz, hogy láttam !)

Bocsi, de ezt nem lehetett kihagyni ! [#nyes]

t62d6ha2b

Sziasztok!

Köszönöm szépen a hozzászólásokat.

Manualt én is találtam, de sajnos ,,ánglisul" nem értek. A bekötéseket meg tudom a rajz alapján csinálni, de gondolom, az ördög itt is a részletekben lakozik. (Például nem tudom, az eredeti gyári beállítás visszahozása hogyan működik.)

Mindenesetre élnék a Pál által felajánlott lehetőséggel - ,,magánilag" megkeresem.

Mindőtöknek szép hétvégét!

000000000

És legalább jól működik az AWI kábel és a HF gyújtó cucc ?

somma

Tökéletes. Nagyon hasznoskiegészítő egy mezei inverteres géphez.

t62d6ha2b

Tisztelt Uraim!

Tegnap este Pál telefonos segítségével sikerült a frekiváltót beüzemelni, ezúton is köszönöm neki az ,,értemvalót".

Mindenkinek szép napot!

000000000

Igazán nincs mit, használd egészséggel ! [#wave]

simarex

SZia!
valóban hasonlit a Samsung váltó az omronra , de spec szofver van rajta, csak részben egyezik meg az omronéval(yaskawa).

000000000

Semmi extra szoftver nincs rajta.
A Yaskava leírás 100%-ig jó hozzá.
De hogy még jobbat mondjak a belsejében a nyákon a Yaskawa lógó is ott van.
Pár darabot már beállítottam belőle meg nekem is volt legalább 10 darab otthon. [#papakacsint]

svejk

...és mint tudjuk a Yaskawa is csak brand-el. :)

000000000

Mert ?
Nehogy azt mond hogy az omron gyártja ! [#nevetes1]
Tudomásom szerint a YASKAWA Electric Manufacturing Co 1915-ben jött létre.
Az Omron pedig 1933-ban. [#papakacsint]

svejk

Ma már lehet van gyára, de az össze régebbi Yaskava cucc Fuji Electric termék volt.

svejk

javítom, biztos nem az összes, de a CACR-ek igen.

000000000

Fuji Electric is 1923-as cég.
Tehát ez így ebben a formában érdekes.

szf

kb 20éve kezdtem frekvenciaváltókkal foglalkoztam. Tizenéven keresztül  csak beüzemeléssekkel  és átalakításokat csináltam.

Nagyon egyszerű alkalmazásokat kellet csinálni poti+ 3állású kapcsoló.(végállások stb).

De elég komoly raktárkészlettel rendelkeztem 0,15Kw-150Kw-ig.
Több száz db -ot raktároztam persze mind használtak voltak.
De a keleti gyártmányokat szerettem a legjobban mert a legtöbb mindig valamelyik márkával csereszabatosak voltak. Paneleket ahogy a piac megkívánta átpakoltam , hogy szükség szerinti teljesítmény rendelkezésre álljon. Amit a Yaskawa(Omron,Samsung,Hitachi,Prog,Matsubech, Nachitu stb...) gyártott ott soha semmilyen probléma nem volt.

simarex

A Samsung gödi gyárában pedig több ezer db volt.Egy párat volt szeremcsém beállítani.
Haradjunk abban hogy hasonló.A váltón meg kinek a logója van az csak üzlet politika.