Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Frekvenciaváltó

Indította gaben, 2024 április 09, 16:06

Előző téma - Következő téma

Bencze András

Megvan:
NVRAM hiba bekapcsoláskor. Ellenőrizd a hajtásparamétereket és töltsd újra futtatás előtt. Ez talán segít.

hje3wyntn

Hogy tudom ellenőrizni, és futtatni? Akárhogy nyomkodom, nem csinál semmit. Talán ha pc- re kötném, de milyen progival?

http://kepfeltoltes.hu/130505/CIMG3586_www.kepfeltoltes.hu_.jpg" border=0>

Bencze András

Ha átküldöm a gépkönyvét segít? Nem kell PC.

hje3wyntn

Igen, megpróbálkozok vele. Küld el légyszíves!
A e-mail címem megtalálod az adatlapomon.

Köszönöm!

hje3wyntn

Szia! Át tudtad küldeni? Még nem kaptam meg.

Bencze András

Küldj 1 rendes postafiókcímet, amitre küldtem oda nem tudta kézbesíteni, pedig nincs 3,5 Mb.

000000000

Ezeket a free és citromos mail szolgáltatókat el kell felejteni !!!
Viszont akinek nem fontos hogy megkapjon egy fontos levelet azoknak CSAK ezeket ajánlom !  [#hehe]
Volt hogy próbaképpen magamnak küldtem egyik mail címről a másikra, mindössze csak 5 napba telt mire megérkezett.

hje3wyntn

Szia!
 Eddig nem volt vele problémám, évek óta használom napi szinten. Próbáld ide küldeni.
kokitech77@gmail.hu

Köszi

hje3wyntn

Szia András!

Megkaptam, köszönöm!
Holnap meg is próbálom, a leírás szerint a föl és le gombot egyszerre nyomni, és úgy bekapcsolni.  

Mégegyszer köszi!

Bencze András

Hajrá! De eredményt írj!

hje3wyntn

Szia András!
Sikerült! A leírtak szerint jártam el, és azonnal jó lett. Az összes paramétert elfelejtette, de szerencsére megvolt kinyomtatva. Kb. 50 paramétert bepötyögtem, és minden jól működik. Érdekes, hogy amit hozzá adtak kezelési utasításban ezt nem írták bele. Megint tanultam valamit.
Köszönöm a segítséget!

Bencze András

Örülök neki, szerintem nem csak te tanultál belőle....[#wave]

KoLa

Mitsubishi S500 frekiváltó 79-s paraméterét hová kell állítani? hogy működjön a forgatógomb a panelon? az indítást sorkapocsról akarom kapcsolni!
Van valakinek tapasztalata ebben?
Ahttp://cnctar.hobbycnc.hu/KoLa/S500/" TARGET=_fnew>PDF azt írja hogy a p79-re 3-t kell állítani! de nem működik a forgatógomb!

Motoros

2. be kapcsold.
De ey megy ay elolaprol is EXT  vilagit.

Motoros

Bocs.. inkább a 3-ba, kombinált uzem