Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Esztergálás

Indította gaben, 2024 április 09, 16:02

Előző téma - Következő téma

3vv2btrhv

hyn6ys8wt

Ez nagyon jó ötlet!!! [#nevetes1][#nevetes1]

hyn6ys8wt

Köszi a pdf-et!! Végre egy érthetőbb és részletesebb leírás... Még végig sem olvastam de már ránéztem a "littlemachineshop.com"-ra. Mennyi cucc van hozzá... és nem tul drágák. Még olcsóbb mint a zgonc - főleg ha több ember összeáll akkor a szállitás sem vészes.[#nevetes1]

Kristály Árpád

Az újabb topicot nem javaslom, mert már van .....több tucat...és hány elhalt?
Szerintem az eszterga topic bőven jó...de természetesen azt csináltok amit akartok[#conf][#worship][#wave]

HJózsi

Ok, rádumáltál, meg Kimi is nyert ...  [#wink]

hirtelen néhány ötlet a topikcímre:

a) Eszterga - Mini Eszterga
b) Mini Eszterga
c) Eszterga - Hungarian Mini-Lathe
d) ...

Lehet szavazni, javasolni az érdekelteknek, érdeklődőknek! ...
  [#wave]

hyn6ys8wt

Szerintem "c" (vagy "a" "b" csak legyen!:-)))

Miki2

Vagy lehet a "D". Mondjuk nemes egyszerűséggel: Hobby eszterga.

3vv2btrhv

bmejdz9nu

Szerintem specifikusnak kell lennie, hogy az esztergálási "alapok" itt maradjanak...

pl. "Mini eszterga fejlesztése" ??? (egyébként később lehet módosítani...)

De amit Árpi ír az is igaz... de itt előbb utóbb itt ebben a topikban "belevesznek" az infók...
Ha a téma jó, érdekes és van rá igény akkor nem "veszik el" a topik... Ha nem, ugyis lesüllyed...

Sőt azon vigyorogtam magamban, hogy én nyitottam ezt a topikot a "Mini esztergámmal".

HJózsi

Aztán meg jól eladtad! [#merges3]

HJózsi

d) Hobbi Eszterga - Hungarian Mini Lathe Fan Club
? ;)
e) ...

bmejdz9nu

Majd veszek... megint [#vigyor0]

000000000

Megfigyeltem, egy idő után minden topic szétzilálódik (felhígul)...
A döglötteket ki kellene írtani (amik le lettek zárva és amibe min. 6 hónapja lett utóljára írva).

bmejdz9nu

Az nem jó...
1. Hobbi itt minden... www.hobbycnc.hu-n vagyunk :)
2. az angol szavakat... mellőzném... meg más idegen szavakat is.pl.  Добрый день.

HJózsi

Most a Metrós a Best Buy... [#vigyor3]