Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Esztergálás

Indította gaben, 2024 április 09, 16:02

Előző téma - Következő téma

D.Laci

Egyszerübb??? Igaz egy kicst más mint a többi, de álltalában a gyagztudásu progik ilyenek. Ha egyszer ráérzel az izzére... Ébis autodidakta mod tanultam meg használni sok olyan funkciólya van ami másnak nincs...
Egyszerü és jó is legyen?... Probáld ki a LasiCam-ot... az egyszerübb...

D.Laci

Egyszerübb??? Igaz egy kicst más mint a többi, de álltalában a gyagztudásu progik ilyenek. Ha egyszer ráérzel az izzére... Ébis autodidakta mod tanultam meg használni sok olyan funkciólya van ami másnak nincs...
Egyszerü és jó is legyen?... Probáld ki a LasiCam-ot... az egyszerübb...

HJózsi

Csak a próbaváltozatban van korlátozás... A hobbi változat ugyanazt tudja mint a teljes - akárhány sort - ! ... [#wave]

HJózsi

Tehát nincs, csak az ár!...

Robika37

Tudod én manuális tipus vagyok elsőre bármitől nagyon meg tudok ijedni

3vv2btrhv

D.Laci  
Akkor most elinditok egy versenyt :RINO-MASTERCAM . Mitöl jobb ??
sok olyan funkciólya van ami másnak nincs

000000000

Én meg lassan egy helyesírási versenyt
indítanék el a legszívesebben ....:)

3vv2btrhv

IGAZAD VAN _ DE :::::

7vpav5d32

[#gun][#email][#falbav][#nevetes1]

nb8v4eyzr

Helló!
Érdeklődnék, hogy MasterCAM valamelyik friss verziójához (X, X2) van-e valamilyen részletes leírásotok. Az Info Bázisban van egy, de az még csak a 9-es vezrió. Érdeklődtem az íróknál (Miskolci Egyetem - Szerszámgépek tanszék), de náluk semmi. Gondoltam hátha. Ugyanúgy keresek Rhino 3D-hez is, mert abból meg semmim sincs. Szóljatok ha van valami

HJózsi

Ha manuális tipus vagy akkor kattints http://www.zen26610.zen.co.uk/flash/Turning-import-DXF.html" TARGET=_fnew>IDE! Ez egy rövid bemutató a Partmaster eszterga moduljáról, DXF beolvasás, kontúr kijelölés, szerszám kiválasztás, megmunkálás elkészítés, G-kód generálás ... [#nezze]

nb8v4eyzr

Azért ez egész jó és egyszerű. Nincs ilyen marásra is?

HJózsi

nb8v4eyzr

D.Laci

Mindent meglehet oldani! Csak feltelepíted és kipróbálod...