Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Esztergálás

Indította gaben, 2024 április 09, 16:02

Előző téma - Következő téma

3vv2btrhv

3vv2btrhv

vannak ojan CAM progik ahol át lehet kapcsolni hogy eszterga - vagy maró G-kodot generáljon .
Nekem van egy progim BOBCAD 17 V ami ezt tudja , teljes hivatalos verzió könyv van hozzá . Ha érdekell beszélhetünk rolla .
Tibor

yuagaci9g

Tibor!
Nem lehet felejtos!
Ezt nekunk csinaltak a Mach keszitoi, biztos mi vagyunk a gyengek.

HJózsi

Egyszerűbb dolgokat meg lehet csinálni a Mach3 Lathe Turning Wizards-al, el lehet menteni  G-kódot. Érdemes ugyanakkor átnevezni az elmentett file-t ha később is használni akarjuk, mert a Mach ugyanazt a filenevet használja ugyanarra a wizardra...
Én a Dolphin PartMaster-t használom, nem ingyenes, viszont sokat tud ( rajz - megmunkálás - szimulálás - G-kód )... További infó, letöltés : http://www.dolphincadcam.hu/Level3Turning.php" TARGET=_fnew>ITT .

3vv2btrhv

Nekem erröl azota más a véleményem amiota beszéltem az artcam magyar forgalmazójával , aki elmesélte hogy a delcam .nak van egy gyára ahol marogépeket csinálnak és a mérnökök napi kapcsolatban vannak a szoftvert irokkal és ez már vagy marmic éve gyakorolják .
Azota kicsit másként értékelem azt a szándékot hogy g-kod generálot irnak egyesek .

yuagaci9g

Na, es ez miert mond ellent varakozasamnak?
Erdekuk minel tobb gep es program eladasa, hol itta bibi?

3vv2btrhv

Szia HJózsi  
Nem derüt ki hogy van e proba verzio a maro programból ??

3vv2btrhv

azt nem mondtam hogy egyszer talán jó lessz de addig fölösleges vele kinlódni , van ami már most is müködik .

HJózsi

:) Klikkelj az ITT re és görgess a lap aljára!http://www.dolphincadcam.hu/Level3Turning.php" TARGET=_fnew>ITT [#papakacsint]

Robika37

Köszönöm! Az Urak segítőkészségét.

D.Laci

Mastercam x2, az a tuti...

3vv2btrhv

én nem tudtam zöld ágra vergödni vele , nem tudtam menteni g-kodot , pedig preparált volt .

3vv2btrhv

hát nem igazán érdekell ami csak pár sort tud .
De köszi !!

j3rx6bsjd

Tudásilag van különbség az üzleti és a hobby verzió között?

Robika37

Valami egyszerübb?[#fejvakaras]