Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Esztergálás

Indította gaben, 2024 április 09, 16:02

Előző téma - Következő téma

KoLa

Szia Miki!
Ezt a választ kaptam ma a support-ról -  
You can only set up all tools for either front or all for rear, you cant use both at the moment. Turn will be getting worked on at some point and that is one of the things that wiill be getting sorted.
Hood

és a google fordítása -  

Egyszerre csak létre eszközöket, amelyek vagy első vagy a hátsó összes, akkor vidám használhatja egyszerre abban a pillanatban. Turn lesz egyre dolgozott egy bizonyos ponton, és ez az egyik dolog, ami wiill lenni szerzés válogatni.
Kapucnis

ugyan ez a problémájuk nekik is, én úgy értelmezem hogy vagy az összes kés front vagy az összes kés rear - itt jön a képbe a revolverfej és hogy a programozó erre irta meg a programot nem gondolta hogy akar valaki 2db fix késtartóval is dolgozni mikor minden rendes esztergán automata revolver van!
És a leírás fotói is magukért beszélnek, ott van rajta az a príma kis szerszám váltó!

KoLa

Azt elfelejtettem, én is hasonlót eszeltem ki hogy a hátsó kést az 1-es késsel fogom használni csak G52 koordnáta eltolással és akkor tényleges átmérőket írhatok negatív előjellel a z-vel nincs baj!

tegnap az első üzenetben a G50 G51 el akartak valamit és akkor ott volt a G52, ez az amit Robika37 is írt a faesztergán úgy hogy , most megyek gyakorolni
Később leszek

Miki2

Nem volt még elég mára ?

000000000

Akkor most faraghatod a revolveres szerszámtárat. Hány férőhelyes lesz? Mivel fogod forgatni? mi fogja majd pozícióban tartani?

j3rx6bsjd

Szerintem ez jópofa.
Én kb.2 éve elkezdtem elkészíteni.
A ház le lett öntve hozzá aluból,a kontúrjait megmunkáltam.A szerszámtartó tárcsa elkészült,a többi várat magára.
Sajnos van egy rossz szokásom,hogy mindenbe belekezdek és így nagyon lassan fejeződnek be a dolgok.

http://cnctar.hobbycnc.hu/Szeles/revolverfej.jpg" border=0>

Miki2

Én meg ezt csinálom az E400-ra
Előbb utóbb a pici után a nagy is megkapja a maga CNC vezérlését.
http://ru4oxa.blu.livefilestore.com/y1piTWa5R38gbBuFKzpvpbhNJoXF4Drz3GfJ4jup2vhNRs4Yfuv64RsjpkvPpwcTAC7LHAwWFkCKLRkhHO83Wq4xCGQIrmUhw2x/K%C3%A9start%C3%B3.jpg" border=0>

Miki2

Szia !
Csak egy apró kérdésem lenne...illetve kettő.
Ezt nem egy konvencionális esztergára készíted?
Illetve, hogy a bordás szíj nem fog nagyon feszülni, amikor a munkahenger előre tolja a fejet?

4um5b65d

A rugók két tárcsa közt vannak. A szíjhoz közelebbi tárcsa az fix, csak forog a szíjjal egyűtt, míg a távolabbi tárcsa mozdul együtt a fejjel axiális irányban. Gondolom pneumatika nyomja ki a fejet és engedi vissza.

000000000

Sziasztok! Azt szeretném megkérdezni hogy gyorsacél esztergakést milyen típusú fúróval lehet átfúrni?

Miki2

Én a pneumatikára bíztam a visszahúzást is.
Persze lehet, hogy jobb a rugó, az akkor is működik, ha nincs levegő.

Miki2

Leginkább szikrával.

j3rx6bsjd

TosS32-re kerül majd fel,a tervek szerint.
A szíj nem feszül,mert nem mozog a tárcsa,csak a benne lévő tengely.

Miki2

Akkor a hátsó késtartó helyére szereled fel?

4um5b65d

Tömör keményfémmel át tudod fúrni, de jó okod legyen arra, hogy ilyet tegyél mert nem olcsók.

KoLa

Na most már elég lesz mára,(17h-ig dolgozom úgy hogy csak az utána következő időmből tudok itthon is alkotni valamit) ,az lesz a jó megoldás ,mint ahogy Te is írtad, a hátsót is az elsőre beállítani és negatív koordinátákkal és ez működik! a többi az nem kell így egyszerűbb!