Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Esztergálás

Indította gaben, 2024 április 09, 16:02

Előző téma - Következő téma

4um5b65d

Gondoltál már arra, hogy az amcsi fórumon is lehet egy Magyarul tudó hazánkfia ? Egyszerűen be kellene regizni és Magyarul feltenni a kérdést. Lenne meglepi, ha kapnál rá választ.

KoLa

Tényleg! a Hjózsi emlegetett valamit a múltkoriba hogy széznéz!

4um5b65d

De ugyanezt eljátszhatnád a CNC Zone-on...
Egyébként egy kevéske angol tudással azért fel lehet tenni már egy kérdést. A CNC Zone-ra képet is lehet feltenni, vagy ha nem akkor linkeled. Kézzel lábbal, de valahogy meg lehet értetni velük magad.

ywathzay

Egyszer az Ebay-en vettem valamit az USA-ból, kicsit leültem mikor az eladó tiszta, hibátlan,  Magyar szöveggel válaszolt a feltett kérdéseimre. Sosem tudni kivel futhat össze az ember.

KoLa

Na beregeltem a Mach-ra , letöltöttem egy pdf-et a mach menetvágásról most meg beírtam a keresőjébe hogy" front rear setting" bejött egy csomó találat.
Hogy kell itt hozzászőlni - reply,notify,send topic?

4um5b65d

KoLa

Lez küldtem oda, erre kaptam egy mailt hogy köszönik szépen![#nevetes2]

KoLa

A fiam most nézte elkezdett röhögni rajtam [#fejvakaras]
Apa küldtél magadnak emailt a machsupport -ról[#nevetes2][#nevetes2][#nevetes2][#nevetes1][#nevetes1][#nevetes1]
Hát erről ennyit!

KoLa

Nem send hanem notify[#nyes]

4um5b65d

És mit írtál magadnak ? Remélem nem valami hülyeséget. Ennyit az angol tudásomról...
A notifyt nem ismertem, de a send akkor is küldést jelent... csak hát nem azt a küldést...
A gyereknek meg üzenem, hogy nem röhögjük ki a fatert, mert majd meglátja 30 év múlva, hogy lesz amit Te sokkal jobban fogsz tudni mint ő. Például bottal járni....[#nyes][#nyes][#nyes]

000000000

KoLa

Itt egy google fordítás a Mach support front rear topic -ból

Ne is próbálja használni első vagy hátsó abban a pillanatban, hogy soha nem dolgozott, és csak a jobboldali mert te órával a csalódottság és a törött eszközöket. Az egyiket vagy a másikat, és ne térjen el tőle. Brian dolgozik majd rajta egy bizonyos ponton, állítólag egy hónap alatt, de ..... mindannyian jól tudjuk, hogy bizonyos dolgokat tud hosszabb ideig tart, és úgy néz ki, mint a kötelező és az Open GL, hogy ő csinál először fog tartani egy darabig.
 Ahogy én a dolgokat munka jelenleg a fel-vagy ve számokat mondani, mint te, vagy a legtöbb időt én csak kódrészlet, minden pozitív, és használ egy unalmas, ha az eszközt az első post (hátsó torony van a hiba) Én csak egy-G51X 2 a kódot, mielőtt az eszközt használni (-2, mert én vagyok a Dia mód, ha majd a Rad -1), amikor én végeztem az eszközt, és megyek vissza a hátsó torony a G50 felmondja a skálán.
A valódi Pita volna csinálni, de abban a pillanatban, hogy a legkönnyebb.
Kapucnis

KoLa

És angolul

Dont even attempt to use front or rear at the moment its never worked right and will just cause you hours of frustration and broken tools. Use one or the other and stick to it. Brian will be working on it at some point, supposed to be in a month  but..... well we all know that some things can take longer and looks like the comp and open GL that he is doing first is going to take a while.
 The way I work things at the moment is either put -ve numbers like you say or most of the time I just code all positive and if using a boring tool on the front post (rear turret is my default) I just have a G51X-2 in the code  before the tool is used (-2 because I am in Dia mode, if in Rad then -1) when I have finished with that tool and am going back to the rear turret a G50 will cancel the scale.
Its a real PITA to have to do it but at the moment its the easiest.
Hood

s7manbs8

A fiúk még dolgoznak a témán.

Miki2

Szervusz Lajos !
Kigondoltam valamit. Lehet, hogy hülyeség, még nem próbáltam...De fogom.
A hátsó késtartóban levő kést úgy definiálni, mintha az elsőbe lenne befogva.
A szerszámkiállást úgy beállítani, hogy azt az első késtartóho bemérni. Az átmérő értékeket pedig negatív értéknek beírni.
Szerintem ez így működni fog.