Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Esztergálás

Indította gaben, 2024 április 09, 16:02

Előző téma - Következő téma

s5f8tmfv3

Saját tapasztalat: a nagyon jó áron hidetett termék (történetesen egy TV) már elfogyott, hiszen csak tíz darabot kaptak belőle. Ezután jön a java: hogy ne érezzek csalódottságot rögtön közlik a "bizalmas" infót: nyolcat már vissza is hoztak, hibásak.
Érdekes hogy ezek az eltévesztett árú termékek se nem a százforintos kategóriában nem fordulnak elő (ki menne el érte?), sem milliós tételeknél (abból tényleg botrány volna).
A lényeg hogy gyere el és ha már itt vagy vegyél valamit hogy ne legyen kidobott pénz az utad. Okosan megkomponált reklámfogások.

juh0557j0

Rájuk férne, hogy valaki jól megfingassa őket ( persze ha a jogi lehetőségek engedik )

Bicska

Sziasztok! Én is jártam már így a Metróba, öltözőszekrény ill. "salgó"-polc ügyileg. Meghírdették és egyáltalán nem volt, ez szemétség. De sztem ti is elfogultak vagytok.... pl ha valamelyikőtök ott dolgozna..felsőbb beosztásban, ha a fórumon itt megbeszélnénk...1 kivételével úgyis felvásárolnánk az egész készletet...mi is szemetek lennénk... Csak most nem mi voltunk azok és ez bosszant titeket. (a politikában is ez van..)

000000000

Nade Bicska, könyörgöm, hát milyen akció az amiből van 5db. Az akciónak az a lényege, hogy odamész és kapsz annyiért, egy országos nagyker üzletánc azért kicsit túlléphetne az "amíg a készlet tart" hozzáálláson. Ráadásul itt erről szó se volt, mert egyértelműen tévesen szerepelt a katalógusban.

000000000

Szerintem ez kimeríti a szándékos megtévesztés büncselekmény fogalmát is! Én rengetegszer jártam ,meg a metroval, úgyhogy oda már nem is megyek "akciós" dolgokért...

bmejdz9nu

#715... nem is volt... csak trükk volt... Nálunk ezt is lehet...
A törvény azt is előirja, hogy milyen mennyiséget és hogyan kell... de nem volt...

000000000

A 724-eshez. Ugye van az az össznépi mondás, hogy az a korupció, és a lehetőségekkel való visszaélés, amiből minket kihagynak.
Hát ez megvalósult!

Kristály Árpád

Hallihó Úraim!
Volt valaki a METRO-ban?

juh0557j0

Már miért lett volna?  
Jaaa, csak nem esztergát venni 51 ezerért? [#nevetes1]

e3h0cv4ph

Hofi is megmondta: nem az a baj, hogy van korrupció hanem az ha kihagynak belőle.

e3h0cv4ph

Egyébként én voltam.
Kimentem délelőtt (szombathelyi METRO) és volt eszterga. Igaz nem 51-ért hanem 119願 ért, és mellette egy táblával, hogy elnézést kérnek az újságba rosszul jelent meg az ár. Beszéltem az osztályvezetővel aki elmondta (meglepően egész normális volt), hogy már az akció kezdete előtt központilag megkapták a helyesbítést és nem hiszi, hogy szándékosság lenne a dologba.
Szóval én sem vettem esztergát, de az a marógép felkeltette az érdeklődésemet!
Üdv:TT

HJózsi

Szerintem mindenki volt ...  
Fóti METRO (M3) :
http://cnctar.hobbycnc.hu/HJozsi/Eszterga/METRO%20femeszterga2.jpg" border=0>
http://cnctar.hobbycnc.hu/HJozsi/Eszterga/METRO%20femeszterga3.jpg" border=0 width=970>

A Praktikerben 10eFt-al olcsóbb de azon nincs védő a vonóorsón.

HJózsi

A lényeg lemaradt :
http://cnctar.hobbycnc.hu/HJozsi/Eszterga/METRO%20femeszterga3.jpg" border=0 width=970>

HJózsi

nem az, ez :http://cnctar.hobbycnc.hu/HJozsi/Eszterga/METRO%20femeszterga1.jpg" border=0>

Legközelebb még nagyobb képeket csinálok ... ;)

HJózsi

Szerintem ezt egyszerre nyomtatták a katalógussal... ( [#wilting] )