Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Esztergálás

Indította gaben, 2024 április 09, 16:02

Előző téma - Következő téma

juh0557j0

Mi az hogy kitiltottak? Soha nem volt jelszavam az oldalhoz. [#confused]

000000000

Lehet, hogy blokkolják az internetkiszolgálód IP címeit, valamilyen oknál fogva..

HJózsi

Előzmények törlése, másik böngésző, másik oprendszer...

juh0557j0

Ne bolondítsatok már. Ha egy oldal jelszót kér, akkor jelszót kér explorerben és firefoxban is, meg win98-ban is. [#wow1]

s5f8tmfv3

Kipróbáltam, nekem nem kér semmi jelszót.

000000000

Mondom, hogy blokkolják az IP címedet, nem hülyéskedtem.

4mjnxdwuu

Hali.
Én is kimentem a kecskeméti METRÓBA.
Érdekes az első nap 11-óra felé voltam ott. Tök rendes nőci azt mondta volt 4 db, de már elvitték, (ölre mentek érte) De felírt a megrendelők közé, Telefonnal együtt, ha lesz szól...( mert már rendeltek többet, jövőhét kedd, mert a másnapiba nem biztos, hogy belefér raklapon lesz... ÉS 51-ér, ja a kollégáját is akkor írta fel mert kellett neki is) 3 órával később csörgött a telefon, egy másik nőci azt mondta, már van de 127-ért, kell-e, mondtam neki ennyiért nem, de reggel még olcsóbb volt, -- hát de az nem úgy van, nem adtak el egyet sem, elírás volt--- mondtam neki reggel elvittek 4-et, ---- de nem az még a raktárban van--- Na ekkor akartam a fogyasztóvédelmet felhívni, de amit a tudakozó adott számot pillanatnyilag műszaki okból nem volt elérhető.

bmejdz9nu

[#csodalk]  [#ravasz1]  [#phone]  [#violent]  [#rinya]

kgmggiev6

Üdvözlök Mindenkit! Most írok először ide, végül is most találtam rá, de már végig olvastam az egészet. Mint teljesen kezdő hobby esztergályos, már is sokat tanultam a hozzászólásokbol. Magamrol csak annyit, korán rokkant nyugdijas/sajnos/ lettem. Mindig vágytam egy asztali esztergára, ami két hónapja megvalósult. Másfél évig vateráztam érte, hogy össze rakjam a rávalót. tulajdonképpen itt ismertem meg az eladót akitől vettem a szerkezetet.Eredetileg nem ilyet akartam, de ez lett belőle.A gép teljesen új. Összességében megvagyok elégedve vele, miután darabokra szedtem, és ujra összeraktam. Menet közben sok dolgot megtapasztaltam, és csodálkoztam.Rögtön két kérdésem is lenne. Az uj marót  belehet fogni a marógép tokmányába / a futás pontosságra gondoltam /, vagy ehhez patron befogót kell vásárolni? A másik kérdés, itteni képeken láttam kiesztergálófejet, hol lehet a legolcsóbban megvenni hazai viszonylatban? Köszönöm a válaszokat.És egy kép a kedvencemről. Attila

kgmggiev6

Hát ugy látszik a kép feltőltés az nem megy.

bmejdz9nu

Üdv.
Most esztergád vagy maród van?
A képpel csak próbálkozz..:) Tedd be szövegként az elérési uatat (linket) aztán majd ha kell megcsinálom :)

A képekhez van egy ilyen topik:
"CncTar.HunBay.com 10G tárhely"... olvasd el... egyszerű... csak Win Commander kell...

kgmggiev6

Kombinált van. A képfeltöltést úgy értelmezzem, hogy először valamilyen tárhelyre fel kell tenni?

kgmggiev6

http://cnctar.hobbycnc.hu/multec/1.JPG" border=0>

kgmggiev6

Na végre, csak sikerült. Még jó hogy a fiam ért hozzá, de majd csak megtanít rá. Egyébként köszi a segítséget. Attila