Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Esztergálás

Indította gaben, 2024 április 09, 16:02

Előző téma - Következő téma

juh0557j0

Pont most szerettem volna ezt a kérdést feltenni :-)
Persze annyit még hozzátennék, hogy 127.000 volt az ára akció előtt.

000000000

Ez melyikben van? Mert most nézem a neten a holnapig ervenyes akcios katalogusokat de ezekben nincs ilyesmi.

e3h0cv4ph

Ez a következő akciójukba lessz (28. -ától csütörtöktől)!
És mit szóltok a állványos fúró/maró géphez? Az is elég olcsó.
Mennyire lehet ez "kacat" ?

e3h0cv4ph

Ez a következő akciójukba lessz (28. -ától csütörtöktől)!
És mit szóltok a állványos fúró/maró géphez? Az is elég olcsó.
Mennyire lehet ez "kacat" ?

000000000

Néztem azt már régebben, de azért nem két fillér a csóró egyetemista zsebemnek, viszont így elgondolkodtato a dolog, szerintetek megerne kezdo berendezesnek?

000000000

Én sem látom a neten lévő katalógusokban :(

mfrfj8vv3

Sziasztok,

Asist márkájú, gondolom pont olyan mint bármelyik másik hasonló kínai ... vagyis első osztályú ! [#lookaround]

Einhell hasonló szokott lenni 100-130 ezer ft közötti árban... mondjuk nem látom a képen, hogy van-e rajta gépi előtolás ?

dg8n4i8x

Ha megnézitek a www.mini-lathe.com-ot akkor leírnak mindent, azt is hogyan lehet feltuningolni a gépet... Nekem is hasonló van és meglepően pontosan tudok vele dolgozni, hobbizni modellezni bőven jó, csak be kell állítgatni rendesen!

dg8n4i8x

juh0557j0

Ezt nem tudom megnézni, mert jelszót kér !

dg8n4i8x

Jelszót??? Nincs semilyen jelszó az oldalon...

Kristály Árpád

Hallihó!
Nekem volt Asist márkájú....kategoriájában  
NEM ROSSZ!!!! Enyiért, meg pláne!!!!!!!!!
Üdv.: Árpád

Motoros

Hát megnéztem a fotókat..ez tényleg nem rossz.
Szinte a tokmány megér ennyit. Ha van egy nagyobb gép akkor sem rossz egy pici a kis pörgős darabokhoz. Asziszem elballagok megnézni a valóságban. Patron vajon jár hozzá? Persze az már sok lenne a jóból.

HJózsi

Voltam a Bp., M1 melletti Metróban, még nem érkezett meg az eszterga. Van még egy bibi vele, a targoncást idézve az újságban "elq*ták" az árát.Valójában valami 90 + áfa lesz :( pedig én is vettem volna vagy 3-at (3D...)  :))

bmejdz9nu

Erre van a fogyasztóvédelem... aki rázza magát ... annyiért kapja...