Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Esztergálás

Indította gaben, 2024 április 09, 16:02

Előző téma - Következő téma

HJózsi

Nekem nincs meg az ujság ...

juh0557j0

Pedig nekem meg sem nyílik semmi, csak ez jön be : http://www.szattidekor.hu/jelszo.jpg" border=0>

juh0557j0

Ha valaki esetleg vesz egy ilyen esztergát és megkapja 51.000-ért, akkor szóljon, mert én is veszek!!

Kristály Árpád

Hallihó!
Igen Péter szerintem igazd van!
Jelszó fogyasztóvédelem!!!
Uraim itt van a ritka lehetőség....
Az eredmény csak attól függ, hogy ki milyen kitartó!!!!

bmejdz9nu

A sültgalamb magától nem száll...
"Fel kell tételezni", hogy direkt átverés... hogy bemenjél a Metroba az 50.000 Ft-odal...
Aztán maximum virslit veszel rajta meg egyebeket... ha már kikocsikáztál...
Elmeséled a fogyasztóvédelemnek, hogy most vettél fel személyi kölcsönt.... amikor megláttad a hirdetményt... stb... Tehertaxival kimentél...mert várni nem akartál az akció 3. napjáig de... stb. stb...
Az sem kifigás, hogy elfogyott... van erre is törvény.... a megfelelő mennyiségre! Ez a legdurvább ha 50.000Ft-ért hirdetik a pl. a plazma TV-t és csak azt gondolták, hogy 3-at vesznek :) ....stb...

Valaki szkennelje már le azt a reklámot!
Az a duma, hogy nyomdahiba... 20 éve lehetetlen...:) mióta "fényszedés" van.. :)

000000000

erre való az idézet:
"nyomdahibákért és elírásokért a felelősséget nem vállaljuk".

kivétel: webáruház és a boltban a termék alatt szereplő árcímke.

bmejdz9nu

Ez semmit nem jelent...  lehet írni ez "jópofa"... de a törvény az más...
Sajnos... (tudod a másik felén dolgozok...)

000000000

Hát, én csak ismerős példáján okulva tudom ezt írni, minő véletlen, fényképezőgép kapcsán:-)
Szal megnyerte a gépet és akkor szűrődött le a jogászi viták során, hogy a webáruház egy közvetlen eladási forma, meg az áruházban az  árúcímke a termék alatt.  
Lehet, hogy ki lehet "verekedni" olyan sajtóorgánum alapján is, amiben ott vírít a "felelősséget nem..." felirat, de én nem bíznék benne.

000000000

Előbb hívtam őket, azt mondta az ügyfélszolgálatos, hogy hát igen azt elírták és bizony 120 rugó... gratulálok! :/ ZOH!

juh0557j0

Köszi Bagoj, akkor legalább nem idegeskedek rajta. Nagyon jó ár lett volna, de most nem volt 50 ezrem sem éppen, hogy megvegyem, pedig nagyon akartam.

HJózsi

Egy fogyasztóvédelmi kört megérne ez a figyelmetlenség, vagy ál figyelmetlenség...
Egyszer hasonlónak áldozatául estem, ott az ár stimmelt, a minőség nem. A cucc anyaga nem fém volt mint a hirdetésben, hanem műanyag ... (horgászorsó) az is egy úgymond elírás volt ...
Persze készséggel visszavették volna...  
Most ezzel a hirdetéssel százezreket vernek át, vonulnak a Metroba...

mfrfj8vv3

Szervusztok,

A Madarasban én már vásároltam így olcsóbban... Szó nélkül visszaadták a hirdetés meg a blokkolás közötti különbözetet, igaz nem volt ilyen sok a különbség, csak 2000 forint .
Ha megtalálom az újságot, akkor délután bescannelem a képet...

HJózsi

És a web-re is kitették, boztos ami biztos !  
http://cnctar.hobbycnc.hu/HJozsi/Eszterga/Asist_AE4S50M_mini_femeszterga.jpg" border=0>
[#taps]

mfrfj8vv3

Szervusztok,

Na legalább nem kell a scannerrel bajlódnom...
Egyébként szerintem  nem elírás, hiszen ott is van hogy mennyiről lett leárazva...Az persze más kérdés, hogy esetleg azt mondják majd hogy "még nem jött meg" vagy "már  elfogyott" ... előfordulhat, hogy már a raktár bejáratáig sem jut el a cucc .

3vv2btrhv

sziasztok
A következménye nélküli ország !!!  
Tipikus példa , mindent meg lehet tenni , mert tudják hogy senki nem fogja öket beperelni .
tibor