Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Esztergálás

Indította gaben, 2024 április 09, 16:02

Előző téma - Következő téma

juh0557j0

Nekem azt mondták, hogy nyomdahiba.

juh0557j0

rosszintem sem elírás, mert ott van a részlet is kiszámolva kamattal együtt!!

000000000

szerintem, ha webwn kin vann le kell csapni rá!

000000000

Én is felhívtam őket. Tényleg 51e Ft az ára, legalábbis azt mondták az ügyfélszolgálaton, de már mindet megvették ma(az akció első napján) délelőtt. Talán kedden lesz újabb szállítmány, hát persze....

000000000

budaörsi metróban is sajtóhiba:-( Ki sem mentem, mert közölték, hogy sajtóhibára való hivatkozás felesleges az "idézet" miatt, az áruházban helyes ár és termékkód van:-(

000000000

nem csodálom...
A mázlisták, akik pont arra jártak:-((

mfrfj8vv3

Sziasztok,

Régebben volt úgy, hogy vettem a fáradságot és bejelentettem pár hasonló esetet a versenyhivatalnak. Előfordult olyan cég akire ki is szabtak így 5 milla bírságot... 2 hétre rá, hogy a GVH kipostázta a határozatot, a cég ismételten lekopírozta az eljárást ami miatt megbírságolták...Ennyire rendítette meg az öt milla ... persze mindjárt forwardoltam az előző bejelentést ismét a GVH címére, de második körben már nem tartották eljárásra érdemesnek...érdekes nem ? Ehh kutyaütők országa ez hiába !  

000000000

remélem, hogy azért tudott valaki közülünk szerezni belőle...

bmejdz9nu

Ez egy átba..s ... egy sem volt belőle... tehát senkinek sem lesz! mert nem is volt...
A kéziratot, mintanyomatot minden valamirevaló kiadó aláíratja az illetékes személlyel... ezzel védi magát! Tehát?
Próbálná meg ez a Metro Ausztriában...[#violent]

lesz pár hét múlva majd 81.000 Ft-ért ... meglátjátok! (300 Euróért egyszer már láttam egy heggyel az osztrák Metroban...) ott nincs nyomdahiba, polgárhü..tés ....[#wave]

000000000

Nana, én is mindig mindent aláíratok, oszt mégis mindegyik kiadványban benne van az ördög lábnyoma:-)

81-ér is jó ár lenne... de nem fájdítom a szívem vele, jó nekem az ukrán eszterga:-)

000000000

Hát ja, népámítás.  

Mondjuk kiírják a boltra, hogy ma a kenyér 1 forint. Bemész, hát sajnos elfogyott, de hamár ottvagy azért bevásárolsz pár ezerért... szerintem az ilyen átverést keményebben kellene büntetni, úgy, hogy a multicégek is megérezzék!![#boxer]

juh0557j0

Szerintem hazugság. Miért állítják azt 4 felhívott Metro közül 3-ban, hogy nyomdahiba és 1-ben pedig, hogy annyi az ára, csak elfogyott??
Kíváncsi lettem volna, ha reggel nyitásra ott lettél volna, akkor mit mondtak volna?

bmejdz9nu

000000000

Pont ezen gondolkodtam én is, akkor valószínű, hogy nyomdahiba lett volna itt is :))

juh0557j0

Itt Pécsen azt monták van, csak 109 ezer az ára.