Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Esztergálás

Indította gaben, 2024 április 09, 16:02

Előző téma - Következő téma

000000000

Ez jó ötlet, köszi!
A menet egy antik kályha ajtaján van. A hétvégi házam fűtésére vettem egy aukciós oldalon, szóval nem kereskedelmi célból kell a csavar, csak hogy be tudjam zárni a kis ajtót :)

4um5b65d

Akkor az szinte biztos, hogy nem 9-es menet, akkoriban még azt sem tudták mi az....
Kénytelen leszel valahogy lemérni a menetemelkedést....

f7k4ytivb

Üdv. A fórumozóknak!  
Ha van valakinek egy felesleges 22,5 mm-es (vagy 1"-os) csigafúrója, szívesen megvenném! Nem baj, ha kúpos /MK2/ szárral van!

zczzn9622

Küldtem egy levelet hogy kitöl lehetne jóárasítva furót szerezni.

f7k4ytivb

Köszi, megpróbálom!

000000000

Szerintem is oda fogják adni, bár lehet, hogy van aki ennél többet is ajánl, akkor az övé lesz.
Én inkább azon gondolkozom, hogy adjánljak-e ennyit, nem lesz-e jobb lehetőségem. Ez az ár már eléggé piaci szerintem. Pl. az ean 150-ért nagyon jól hangzik, ha rendben van a gép nekem az is tökéletes lenne, csak messze. Előbb kijátszom a helyi lehetőségeket. Másik, hogy az E400-asokat nagyon keresik még manapság is. Ezért talán értékállóbbak bármi másnál.

000000000

Hy! Jutalék? Naná hogy kapok:).
Csak azért dobom be ezeket a hirdetéseket, mert itt pár fórumozó régóta hajt gépet és nekem úgy tűnik, hogy nem tudnak "választani".
Szerintem a vörös proletár az jo buli annak akinek van elég helye.
Amugy a gépvásárláshoz egy tuti tipp:
"Amit nem tudsz megoldani pénzzel, azt oldd meg sok pénzzel"-( Macskajaj )-
Ha nem kellenek a hirdetések akkor leállok

Miki2

Bocs ! Félre értessz !
Kell a figyelemfelkeltés !!![#gun]

000000000

robroy007

folytatódik az http://cnctar.hobbycnc.hu/robroy007/ean.jpg" TARGET=_fnew>EAN felújítása

újabb hiba került napvilágra a keresztszán és főorsó környékéről

kedves EAN tulajdonosok nektek sem lehet állítani a keresztszán anyáját?  mert nekem 1 db bronz anya volt benne és kész ha elkopik akkor annyi vége lehet cserélni

a főorsó észrevételem szerint ha szabadon forog vagy hajtja a meghajtó motor nem ugyanott helyezkedik el

ha szabadon fut akkor néhány tizeddel távolabb forog a kés hegyétől ha hajtom a motorral akkor meg hozzáér a kés a darabhoz

ja és leszúrásnál simán átmászott a kés hegyén a vasdarab de még oldalazásnál is eljátszotta amikor a közepéhez értem (két forrasztott lapkás késnek annyi egyből és még be se melegedtem a munkába)

most készül az új anya aztán megnézem lehet-e még spanolni a főorsó csapágyakon

4um5b65d

Fogj be egy fél méteres 30-as köracélt a tokmányba. Egy indikátor órát tegyél a tokmány tetejére, majd emeld meg a rúdon keresztül a főorsót.

000000000

hogy te miket nem tudsz!?:))))[#vigyor][#vigyor][#vigyor]

4um5b65d

És most azt képzeld el, hogy ezt még 35-ös és 40-es köracéllal is tudom.... az meg már nem semmi...[#mf2][#nyes]

000000000

és be is birod tenni....a tokmányba?:)))[#nyes][#nyes][#nyes][#nyes][#mf2][#mf2][#mf2][#mf2]

4um5b65d

Bééérakni be bírom, csak megemelni nem...[#rinya][#buck]