Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Esztergálás

Indította gaben, 2024 április 09, 16:02

Előző téma - Következő téma

jbrkfminp

https://www.youtube.com/watch?v=GBQnn7mQs8o

Nyugodj Békében Forgácsban Leslie
Lényeg 28 perc  a videoban

rezsici

Sziasztok!

Segítenétek ennek az esztergának a beazonosításában, ha minden igaz orosz gép az (1920-1930-as évekből) a neten találtam hasonlót de csak ciril betűs oldalakon fordítóval nem olyan egyszerű hátha valaki többet tud róla. A másik kérdés szerintetek mennyit érdemes adni érte, amit hirtelen megtudtam rajta nézni a főorsó pajszerolásra nem lóg, a norton kapcsolható, cserekerekek megvannak hozzá viszont a hosszán, keresztszán mozdíthatatlan.

Előre is köszönöm a segítséget!!!

Rezsici

mex

Idéza főorsó pajszerolásra nem lóg

Forgatni lehetett?[#kacsint]

afjybsise

Hát, maximum ócskavas árban...  Ismerősöm így vett egy horizontot egyszer. Nem volt rossz biznisz, csak huszonvalahány tonna a masina [#vigyor]

Vetesi75

A nagy vasakkal az a gond, hogy ha gebasz van, az ilyen  "max buktam a szállítási költséget"-el már nem igazán lehet belőle komoly ráfizetés nélkül kijönni ... A leggázabb, amikor a méhecskés mondja, hogy a felszedést (a logisztikával együtt) nem bukja a kilós ár!

afjybsise

Hát ennek a szállítása, daruzása is egy szemmel jól látható összeg lehetett. Végül ők is kidobták, valami baja volt, nen volt alkatrész se, ember se aki ért hozzá gondolom

rezsici

Azt nem irtam bocsanat, főorso forog szepen azert jutott egyaltalan eszembe megnezni hogy log-e.
Rezsici

jani300

Szerintem ez nem egy nagy gép .
200 as csúcsmagasságot saccolok ,a 750 talán még rá is van írva .
44 a legkisebb fordulata ahogy látom .
A főorsóvége menetes lehet .
Én óccsón simán megvenném :)
Mennyi lehet súlyra ? Max 2 tonna ?
Hát szerintem egy E400 kaliberű ,csak robosztusabb ,de az  viszont nem probléma ,sőt .
Nálam lehet beragadt 20 tonna körül gép ,de nem zavar , még nem bírja senki méhbe vinni , várnia kell :)
Teljesen jó gép lenne a képen szereplő ,"játszós" nak .
Adnék érte egy eant :)  
Azt könnyebb tologatni :)

rezsici

Nem nagy gep 750 es. Kb meretre mint egy e1n, csak azert robosztusabb en 1 tonna korulire saccolnam a sulyat es igen 44 tol 1000ig van a fordulatszam tartomanya.
Rezsici

ywathzay

Kérj 50ezret amiért elviszed a lomot. Ha gépre van szükséged azt kell venni, ez kb. ócskavas.

PSoft

Idéz...ez kb. ócskavas.

Igen, de csak a szakember szemével nézve. [#kacsint]

jani300

Cukrász szakember szemével nézve !

PSoft

Láttam én már CO2 lézerrel(is) pizzát szeletelni. :)
De hogy a témánál maradjunk...
A cukrász pld. faszán le tudja vele átmérőzni a Dobostortát. [#vigyor2]

KoLa

Az látszik hogy ez a gép a szabad ég alatt töltött el pár évet.
Itt ahol most van soha nem működött.
Ezt a gépet minek beazonosítani?
Nem bonyolult szétszerelni, minden kiderül közben.
Felújítani, vagy restaurálni? ezt itt a kérdés.

jani300

Szerintem 200 as tokmány van rajta .
Akár edzett ágyas is lehet .
Orosz gép ,örök élet + 2 nap .
Hol van ? Egyedül kihozom ,felteszem kocsira .
Jövő héten nyugdíj :)
Mi történt veletek ?
1 milla alatt nincsen ilyen gép ,ami fényes ,és újrafestett .... Na , nekem az nem kellene .
Húzza a kupec arra amije van neki ...
Meghalt a gazdája ,vigyázta ,szerette , biztos vagyok benne .