Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Esztergálás

Indította gaben, 2024 április 09, 16:02

Előző téma - Következő téma

s7manbs8

Ha most bemészu az üvegeshez és kérsz egy darab 4-es üveget, szerinted az mennyire nem sík ?

Nem tudom, de anniyra régen voltak már azok a rossz ablaküvegek, amibe belenézve az ördög néz vissza rád, manapság már nagyon jó a minőségük, úgy rémlik.

ywathzay

Volt itt a Glaxbox vagy ki a fene, az tette mindig a hülyét. Te ezt ugye csak eljátszod?
Vettél egy köszörült felületű féktárcsát. Nemhogy összetennéd a két kezed, mert ez nem általános, általában csak esztergálva vannak. Amint megmérted, vastagságban nem tudsz eltérést mutatni a kerületen sehol. Szerintem a köszörülés nem rontott az ütésén. De már úgy gondolom ez rég fent van a kocsin te csak szórakoztatod magad a hozzászólásokon.
Az üveg pedig folyik, és általában a gravitáció győz.

Motoros

Valahogy így. Csak nem akartam ilyen sarkosan. :))

Varga László

Nem adta ki! Sejtitek milyen vékony? bábom egy gyufáskatulya volt.Jobban ki kellett volna óráznom.
ahogy elhaladt a kés deformálódott a doboz .
Most várhatok 2 hónapot hogy kifogyjon a feleségem haj trutyija.

hostya

Miről is szól ez a hozzászólás..?

Elolvastam, megnéztem a képeket, (háromszor) de nem jöttem rá...  [#integet2]

KoLa

0.1 mm
A doboz másik végét is szeretném látni!

PSoft

Laci nem talált otthon smirglit és megpróbálta leesztergálni a spray-s dobozról a festéket.[#eplus2]

KoLa

Én sem értem miért kell egy sprésdobozról leesztergálni a festéket?[#nemtudom]
Talán virtusból!

KoLa

KoLa

Különben, a gyufásdoboz lessz a kulcs!

KoLa

Különben: esztergálhatnátok már valami értelmeset is.

svejk

Engem hagyjatok békén! :)

KoLa

Eszembe nem jutottál esztergálás terén! de akkor midjárt visszaolvasok[#wave]

Varga László

A harmadik képen van egy dudor ahogy a kés tovább ment deformálódott a támasztástól.
Egyébként egy esztétikai takaró lett volna ha nem b...el.
Elő akarom a mestereket csalni, hogy villantsanak már valamit hogy legyen kitől tanulnom!
[#kacsint]
Persze ez mindenkinek szól!
Most egy szögasztalon agyalok hogy miként lehetne minél alacsonyabbat készíteni.
Az is lehet hogy valaki rejteget egyet az öreg szakik közül a fiókban, és meg sem akarja mutatni[#integet2]

PSoft

Nyugi...
Nekem is van hasonló barátom.:)