Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Esztergálás

Indította gaben, 2024 április 09, 16:02

Előző téma - Következő téma

fakukac

Szia!  biztos, hogy a vatera-n lévő gép, ugyanaz a gép, amiről beszélsz?

designr

Igen.A tokmány 160 .as szinte uj.A hosszánt megtisztitottuk.

designr

De persze minden szubjektiv.Ha ugy gondolod  megér annyit..

fakukac

értem. akkor köszi az infót.
így akkor hanyagolom..!

Az E2N-ről is van esetleg infód?

fakukac

nem akarok már olyan gépet venni, amivel rögtön "foglalkozni" kell..[#szomoru2]

designr

Azt nem tudom milyen..meg kell nézni..de tudom vatera nem engedi..Csak  az E3N volt lenn nálunk egy ideig..

fakukac

értem!

Na igen...
Mindenesetre köszönöm az infókat![#worship]

fy9k4amuy

Mivel ezek 30-40 éves gépek, olyat nem találsz amivel nem kell foglalkozni. Biztos, hogy kell vele foglalkozni....

paradipiro

Senki sem akar..

De az E3N-ek gyártása is, legkésőbb a 90' es évek elején megállt. Azóta aktív termelésben vannak,. hajtják őket, főleg ha teljesítmény bérben dolgoznak rajtuk.

Megveszed, kipróbálod.
Ha pontosan akarsz vele dolgozni a későbbiekben, ha felújított is, akkor is szinte biztos, hogy valamilyen szinten be kell állítsd a gépet.

fy9k4amuy

Meg ugye attól is függ kinek mi számít pontosnak. Akik sok gépet láttak, vagy sokkal foglalkoztak, akár komolyabban is  azok szemében valószínűleg szinte az összes hobbista gépe kopottnak számít, mint ahogy ezek a hirdetett gépek is.

Aki meg egyszeri hobbiesztergályos, annak lehet  ez a "kopott" E3N sem számít használhatatlannak.  Kopott szegnyereg, kopott vezérorsó, ez a legtöbb 30 éves gépre elmondható, mivel eredetileg is gyorsan kopó, gyakran cserélendő elemnek találták ki.

ywathzay

Ha régebben itt lennétek, tudnátok, hogy Fakukac többnyire üzleti szempontból tekint a gépekre, egyszer-kétszer már bemutatta élete esztergagépét az oldalon....[#nevetes1]

sufnituning

Nem tévesztetted el a neveket?[#fejvakaras]

fakukac

Szia!

Tévedsz.. ugyanis saját részre szeretnék egy pontos, és azonnal használható gépet venni..! [#papakacsint]

de még ha így is lenne, mint ahogy írod, eddig minden gép amit vettem, többnyire utána használtam is, viszont a használat közben derült fény arra, hogy valamiért az elvárásaimnak nem felel meg. És eladtam. Volt amin kerestem, volt amin buktam, ez benne van a pakliban...

Viszont a jelenlegi Ruszki gépet amit már kb 3 éve meg van szeretném egy pontosabbra, és jobbra lecserélni...

fy9k4amuy

vegyél egy új ZMM bulgár gépet!

fakukac

[#taps][#taps][#nyes][#nyes]

ne, hinném, hogy abból az 5-600000-ft-os keretből amit gépre áldoznék, kijönne....