Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Esztergálás

Indította gaben, 2024 április 09, 16:02

Előző téma - Következő téma

jani300

Én is , értem én :)
De akkor sem biztos hogy ennek kellene lennie az elsődleges szempontnak .

scvh05byx

Nem ez az elsődleges csak megjegyeztem hogy jó lenne ilyen
És milyen gépet ajánlanál ha már túljutottunk a csere kereken  :)

scvh05byx

Már látom hog E3n... de mint előbb is írtam hogy ezeken a típusokon kívül milyen lehetőség van :)

jani300

Ez nagyon egyszerű ,régi orosz .
Tos is jó választás , nekem nem szimpatikus a csúszó csapágy .
De persze nem agyonhasználtat .
És nem igen bízom senki felújító munkájában .

jani300

Van néhány leharcolt esztergám ...
E3N még nem volt ,de igazából nem sokat gondolkodnék egy jó vételen .

fy9k4amuy

Az én régebbi padomon ( reiden) nem kell. Persze biztos vannak olyan menetek amihez kellene, de a legtöbb gyakran használt metrikus, collos és modul menetet egyben tudja

6rk75uezn

Bocsáss meg!Igaz.

jani300

Nincs mit .[#integet2]

SándorP

Sziasztok!

Eladnám 200-as 3 pofás jó állapotú tokmányomat menesztő tárcsával együtt, vagy elcserélném 100-as,max.125-ös bármilyen tokmányra.

Irányára: 15.000 Ft
Csak személyes átvétel.

Üdv: Sándor
06206217777

3y5xarzzs

Sziasztok!

Tanácsotokat kérném, mert szeretnék venni esztergát otthonra fusizni jobbítani, de ha lehet nem kínai gépet
Milyen lehetőségem van ha nincs jelenleg 380 kiépítve csak 220
Az E2N, E3N használatára van evlehetőség, ha igen hogyan?
Ha meg esélytelen akkor milyen egyéb lehetőségem van
Az építő jellegű válaszotokat előre is megköszönöm! :)

3y5xarzzs

Hülye telefon...Nem jobbítani hanem hobbizni :D

Csuhás

Az e2n e3n használható deltába kötve egyfázisú frekiváltóról, még komfortosabb is lesz tőle a gép. Olyan váltó kell amihez köthető fék ellenállás. Az e1n dahlander motoros az nagyon körülményesen használható, inkább kerüld el. A hűtésszivattyú motorját alighanem egy kondival kiegészítve lehet használni. A géplámpa trafója szerintem átköthető, de azt meg kellene nézni valami gépkönyvben. Max kell a gépbe egy kis 60w trafó.

A legjobb választás egy jobb állapotú e2n. Az e3n nem jobb annyival mint amennyivel drágább.

3y5xarzzs

Szia! Köszönöm a tanácsod, nem vagyok profi villanyszerelésben, de a akkor ezek szerint lehet kapni olyan frekiváltót ami egy fázis 220bol csinál nekem 380 3fázist ha jól veszem ki szavaid?:)

designr

Szoktam itt a fórumon árulni új Yaskawa V1000-es frekvenciaváltót..vettek már E2n és E3n hez is..Nagyon jó áron.Egy fázisból csiná 3 -at.Ha érdekel küldök képet..árat.

designr

Egy fázis 240ből csinál 3 fázis 240-et..ez kell neked..Motort pedig deltába bekötni..