Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Esztergálás

Indította gaben, 2024 április 09, 16:02

Előző téma - Következő téma

6rk75uezn

Jó áron van a hidraulika szivattyú de sajnos csak személyes átvétel van,90km t meg nem megyek érte.

Csuhás

A rugót ezért javasoltam hogy a kotyogási hézagokat megszüntesse. De a hengerbe oda ahol a nyomás kialakul. ( Gondolom az inkább a dugattyú alá-t jelenti. )

6rk75uezn

Igen oda gondoltam én is.
Egyenlőre maradok egy másik pumpánál.

7cim5mm0

Szervusz!
Egy ideje olvasom a szivattyú problémádat. Én viszonylag sokat használtam E400-at egy ideig, annak is volt egy finom kattogása, arról tudtam, hogy viszi a szivattyú az olajat. Számomra nem volt zavaró, de megjegyzem, ha már ez zavar, akkor a kínai fogaskerékszivattyú nyüszítése fog csak igazán zavarni.:)

Nem piszkálódásképpen, csak a véleményem:

Én nem tudom, hogy itt mindenki a selejtet fogja-e ki, de azért az elgondolkodtató, hogy a gépek amiknek elvileg rossz a szivattyúja, nem úgy néznek ki, mint ami kenés nélkül ment 30 évet. Akkor gondolom a szivattyú tette a dolgát. Én még nem láttam olyan rossz E400-as szivattyút ami nem nyomta volna az olajat. (Az más kérdés, hogy nehezen veszi fel, meg a túrót nem viszi. :) De nyilván nálad nem az utóbbi a baj.)

7cim5mm0

Megjegyzem, a szivattyú üresen nem veszi fel az olajat, fel KELL tölteni olajcsere után.

6rk75uezn

Szia.
Melyik szivattyú nem veszi fel az olajat?A gyári?
Nekem full üres csövekkel kb 5mp alatt felkapta,és csodálatosan nyom csak iszonyú hangja van!!!

Vagy egy kissebb méretű hidraulika szivattyú vagy egy kis Ac pumpa fogja nyomni az olajat,amelyik majd jobban bejön.

bundyland

Nekem is felkapta gond nélkül üres csövön.
Tegnap csináltam rendes képet. Mondjuk nekem a könyve
12,5L olajat ír, így 4,5 is elég.

bundyland

Ja a szűrős kép nem volt jó, ez a jó.

ywathzay

Pár hónapja volt valamelyik topikban szó gépágyazat karbantartás kapcsán köszörülésről és valaki betett egy (ha jól emlékszem Jófogás linket) Hajdú megyében valaki köszörül ilyeneket. Rémlik bárkinek is, esetleg valaki elmentette az elérhetőséget?

designr

Én linkeltem..megpróbálom majd megkeresni,esetleg ha valaki elmentette..

designr

Esztergálás 39626. Sajnos a hirdetés már nem él.

designr

ywathzay

6rk75uezn

Ez igen komoly olajzó rendszer!
Jó hogy feldobtad azt a képet is mert ismerősöm is most vett Eu 400 at és neki is a középső vsere kerék műanyag,első sorban arra gondoltam hogy biztos valakinek elveszet és műanyagból lefogaztatta,második gondololatom hogy lehet direkt cserélték műanyagra mert igy jóval halakabb.
Most hogy látom a tiéd is igy bebizonyosodott hogy ez gyárilag  egy hangcsökkentő lépés.
Nekem acélkerekes.

bundyland

Szerintem az biztonsági okból műanyag hogy az törjön ha megakad az előtolás.