Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Esztergálás

Indította gaben, 2024 április 09, 16:02

Előző téma - Következő téma

6rk75uezn

Láttam már ezt a csidejót,de nem igazán értettem hogy mit csinál![#conf]

ra8nsmk6w

Elég ránézni a köszörű kőre! kikapcsolni a pc-t és leguritani valami mérgezőt

ywathzay

Hát oktassa a zokosságot!!![#wilting]

6rk75uezn

Na igen,egyből láttam hogy szűrke......

jani300

Már írtad máshol emlékszem . De mi is a baj avval a szürke kővel ? Azonkívül hogy üt , zörög a gép , és ugye egy tasli azért hogy az oldalán köszörülget .

6rk75uezn

Pontosan,1 csak paláston köszörülünk
         2 gyorsacélhoz fehér vagy piros kő,bár ahogy nézem a Granit nak is van szürke köve amit acélra ajánl.

6rk75uezn

Szia.
Ezzel kapcsolatosan is tudnál segiteni?
Én nem igazán talállom pont ezt a tipust.
Esetleg ehhez is lenne kés szár az alin?
Köszi szépen válaszod.

ywathzay

A 2. pont nincs kőbe vésve, de a videón sem ez a gond, barátunk technikája csapnivaló, mondhatni rossz. Fúrót nem így kell köszörülni.

khnxx9e5e

Sajna nem jol latom a kepen.esetleg ha leirod akkor hamarabb tudunk segizeni.i

Varga László

Látnátok engem !
Egy beton darabon is megfenem ha meg van szorúlva az ember -csak hát tovább tart meg a kereszt él nincs kiszedve ,
Videót azért nem készítenék róla .
Legalább megmutatta hogy nem szabad csinálni.

Varga László

Néztek is furcsán mikor a méhtelepen egy törött 8mm-es fúróval Szaladgálok a betonon ( nagy úr a szükség)

PSoft

Azt mondják...

Aki tud gépelni, annak mindegy milyen náció billentyűje van a kezei alatt.:)

6rk75uezn

W30 04060.0321
U3-8003-L-K10

Csuhás

Néha ránézek Laslie oldalára és végre van valami változás. Hirdeti azt az edzett csiga, csigakerék párost amit egy ügyes kis esztergán, marón alkalmazható osztófejhez használt. Ha gondoljátok, érdemes venni belőle ( magam is vettem ) Sőt van egy ígéretem hogy a hétvégén az osztófejről készül egy képes leírás, olyan szemléletes módon ahogy azt megszokhattuk Laslie oldalán.

jani300

Eláruljam  ,szerintem mi az eredeti felhasználása annak a csigának :)