Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Esztergálás

Indította gaben, 2024 április 09, 16:02

Előző téma - Következő téma

4um5b65d

Ha lesz egyszer egy ilyen késem akkor beszámolok róla, hogy miként kanyarítja a forgácsot.
[#vigyor3]

s7manbs8

Nem egy egetrengető elgondolás, de van akinek jól jönne egy ilyen lehet, elektromosan, a keresztszánhoz lehetne állítani a frekiváltós szabályzást pl. bár lehet nincs olyan nagy jelentősége, ezt ti jobban tudjátok. Nagy átmérőkülönbségeknél valamennyire csak nem mindegy gondolom.

000000000

én egy piacosi spirál furot megjelezek,mert ugyanis szeretek mélyen marni,és csak egy fogásbol,és ezt kőszőrűlőm ki, 30-60 fokosra.olyan furo nem jo aminek vastag a "lelke!

4um5b65d

De te sem a szárával dolgozol, hanem a spirál résszel, ha jól sejtem.

s7manbs8

A gyűrű készítős videódon is egy furcsa kés van, nekem legalábbis.

000000000

a szárral nem,de annyit ki hagytam hogy az él szallagot is "lefenem egy eszkőzben.az él mikor kész a szőg,a hátlapját alá kőszőrűlőm.Laci király!

4um5b65d

Nagyon soxor jól jönne ez a megoldás. Ahogy mondod, mikor nagy átmérő különbséget kell átfogni akkor sajnos nem lesz homogén az oldalazás mintázata/fénye...

4um5b65d

Te voltál az elkövető, Professzor úr ???
[#nyes]

000000000

jesz főnők!te ez valahogy nem értem,bárki bárkinek belepiszkálhat az állományába????

0gbwyh99

Szia ! Tudnál képet csinálni a fúró-maróidrol ?
Olyan közeli makrókat ? Tudod , nekem szájbarágósan kellene . Nem muszáj most-este ilyesmivel foglalkoznod , de a napokban megbirnád csinálni ? [#worship]

4um5b65d

Gyűrűkészítős video - kés

http://kepfeltoltes.hu/090309/000_1130_www.kepfeltoltes.hu_.jpg" border=0>

0gbwyh99

Igen , de vigyáz , elméletileg csak nekünk (aki Varsányitol kapot jelszót) van engedélyünk hozzáférni , úgy hogy csak okosan , Hunkának is valaki (szerintem véletlenül) letörölte az egész állományt [#ejnye1]

4um5b65d

Ez olyan mint, ha egy Winchester lenne ahová mindenkinek hozzáférése van. De állítólag halál jár érte, ha valaki belepiszkál a másik állományába, bár ezt csak a sírok számának növekedéséből gondolom....
[#nyes][#nyes]

000000000

abban ártatlan vagyok,de a Laciéban nem,ez bevallom kisérlet volt,és már tudom hogy hogyan műkődik.

000000000

majd teszek fől pár fotot a munkámrol,amit ilyen maroval csináltam.