Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Esztergálás

Indította gaben, 2024 április 09, 16:02

Előző téma - Következő téma

000000000

van egy őtletem!felfedeztem a duplex maro gépet!érdekel?

000000000

én bizony!még a zsanérokat is magam hajtogattam ki bronz lemezből,csak a foton nem látszik.ezt is a "gagyi maroszárral csináltam,és láthatod hogy jol műkődik!én csak ilyen diszitő marásokkal foglalkozom.imádom csinálni,és az asszony már kiakar kőltőztetni a műáhelybe....[#vigyor2][#vigyor2][#vigyor2][#vigyor2]

000000000

ha még a bronz őntéssel is tisztába lennék,akkor még tudnám fokozni a látványt!:)))

4um5b65d

Főnök Úr !
Kész van a kért kakukkos óra.....
Megtekintheted a mappádban....
Ez a visszajáró.....
[#duhos2][#nyes]

000000000

kűldtem neked valamit....nézd meg a mappádban!:)))[#nyes][#nyes][#nyes][#nyes][#nevetes1][#nevetes1][#nevetes1][#nevetes1][#nevetes1][#nevetes1]

4um5b65d

Egy egész gyűjteményem lesz.....[#nyes]

000000000

minden témához,hangulathoz van belőle jo pár!amugy jo pofák,és meg bocsáss,de a Joker nagyon illik rád....!:))[#vigyor2][#vigyor2][#vigyor2][#vigyor2]

4um5b65d

Ja hát így könnyű, ha már fel vagy készülve, nekem meg be kellett indítanom még két gépet, hogy a kakukk grafikai szerkesztését valahogy meg tudjam csinálni...
[#nyes]

000000000

hát villám gyors voltál,mert kb.5 perc alatt meg csináltad az iákos orát!!!neked az az artcamot az isten is neked szánta!a képek mappáimban a választék,és válogathatsz kőztűk...Duplex maro?

43pbwjg8s

Valaki anno kereste a műanyagok mechanikai tulajdonságait.
Ime néhány adat:

http://kepfeltoltes.hu/090310/muanyagok_www.kepfeltoltes.hu_.jpg" border=0>

Teaway

Fajlagos ütőmunka cmkp/cm2
Az mi lehet?

hyuekyh7a

Segítséget kérek, a barátom vett egy TCFM-100 esztergát Vezérlés: Hunor PNC732, ehez lehetséges e valahogyan a g codot feltölteni rá, hogy ne keljen mindent kézzel bepötyögni valamilyen eszközzel azthiszem van rajta rs232 es csatlakozó?

43pbwjg8s

Ha már azt mondják egyesek, hogy én vagyok az aki kérdezek mielőtt szétnéznék. :)

http://kepfeltoltes.hu/090310/SI_www.kepfeltoltes.hu_.jpg" border=0>

43pbwjg8s

Egyébként oda van írva a vizsgálati módszert leíró szabvány. Csak elolvasod és már tisztában is vagy az egésszel!

Teaway

Ja, hogy joule/m2...az mindjárt más:)