Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Esztergálás

Indította gaben, 2024 április 09, 16:02

Előző téma - Következő téma

svager

Kár érte[#szomoru1] pedig még szép is,mint egy új gázpalack...[#nevetes1]

m6j2vsrdz

Némi zavar a HYD-500C gépkönyvében? A hirdetésben 550 w-ot adnak meg, a gépkönyvében már csak  370 w-ot. Motor: 230 V AC. Nem egyenáramú hajtás.
Hirdetés
Hajtómotor

m6j2vsrdz

svejk

harapj rá Infra hirdetésére gyorsan az adok-veszekben!!!

svejk

hopsz, bár az lehet kicsi Neked.

vjanos

A régebbiek 370-esek voltak - nekem olyan volt, csak Ferm színekben.
Egyfázisú AC motor, de célszerű lecserélni háromfázisúra frekiváltóval...

Egyébként sosem ez volt a szűk keresztmetszet :)

Csuhás

Szerintem is. Azt árában el tudod adni ha belejössz az esztergálásba és már tudni fogod milyen gépet szeretnél.

m6j2vsrdz

Köszönöm, nagyobbra gondoltam. 180 watt sajnos nem lesz elég, megengedett max. fúró átmérő 6 mm. De tényleg kiváló ajánlat, remélem elkel és valakinek jó napja lesz.

n9ugdfyrv

Sziasztok,

valaki múltkor segített nekem, powerbeltes fogaskerekek árait illetően! Kérem, ha magára ismer, írjon nekem! :)
Megköszönve korábbi segítségét... [#worship]
Üdv: Norbi

probegt

Szia! Múltkor biztos hogy nem én voltam, de ha gondolod én tudok segíteni.

István.

Révész Richárd

[#integet2]
Én voltam.
Írj magánban, és segítek.

n9ugdfyrv

Szia Ricsi,

tényleg, így már meg is van! :) Írok is, köszönöm!

probegt,
köszönöm neked is a segítőkészséged - de így akkor megoldódott!

probegt

Sziasztok! Nemrég sikerült szert tegyek egy ilyen esztergagépre: Nem nagyon találok róla semmilyen infot, esetleg gépkönyvet, ha valaki tudna benne segíteni megköszönném:

J-Steel

Üdv Urak!

Egy mechanikával kapcsolatos kérdésem lenne.
 Van egy keresztszánom, amin van egy kéziszán. A keresztszánban körkörösen van egy horony (NEM T-horony !!!!), ez a horony lefelé bővül. Ebbe valamilyen anyákat lehet beletenni (egy adott sarokban), amiket aztán körben lehet benne csúsztatni. (Ilyen anya nekem nincsen)
 Sajnos sehol sem találom a kifejezést, hogy ez milyen gépelem. Ha valaki tudna mondani egy két szót, amin elindulhatok, eset valamilyen szabványszámot, azt megköszönném!

Csuhás

Ezek egyedi, nem szabványos anyák. Trapéz keresztmetszetű gyűrű feldarabolásával készíthető. Venni biztosan nem tudsz. Legyártathatod, vagy magad elkészítheted. Precízen illeszkedő anya kell mert ha nem simul bele nagy felületen a fészekbe akkor eltörheti a szánt.