Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Esztergálás

Indította gaben, 2024 április 09, 16:02

Előző téma - Következő téma

svejk

Ti oda viszitek a tudást, vagy onnan hozzátok? :)

Rferi is elpártolt tőlünk. :(

jani300

Szia !
Nem nekem írtad ugyan , de én érdekesnek tartom mindkét fórumot .
Itt szinte minden műszaki dologról esik szó , sokkal több információ van itt .
Nem hiszem hogy választani kellene a két fórum között .
Ferivel sajnos volt egy vitám trafó méretezés kapcsán .
Mindha azóta nem írna ide :( Sajnálom hogy erőltettem a témát .
Két helyen több esélye van hogy mégiscsak ragad valami az emberre :)

svager

Melyik fórum ez a másik?

jani300

Az utolsó sort magamra értettem !
Mielőtt bárki rosszra gondolna :(
Fenébe a kétértelmű dolgokkal ...

svager

7cim5mm0

Szia!
Csodálkozol ezen, ha netán tényleg így van?
Elég sok szándékosan kötekedő ember írkál ezen a fórumon, mellé sokan szeretnek kioktatni mindenkit. Sokszor az újakat is, olyan kis hülyeségekkel, mint a képfeltöltés, stb...
Nem tudom, ha netán egy képfeltöltés annyival nagyobbra sikerül, hogy egy negyed fordulattal többet kell az egéren görgetni, akkor ettől mindenkinek leszárad a keze?
Ráadásul mondjuk ez se a felhasználó hibája, nem ő tehet róla, hogy ez a fórum ilyen körülményes, mert máshol pl. nem kell ezt se bonyolítani...
Aztán folytatnám az adok veszekben az állandó marakodással, stb... Na ezután a moderátorok gondolkodásmódja csak hab a tortán. :)
Most említettem pár apróságot ami nekem nem tetszik, de biztosan lehetne még sorolni.
Mostanában én se nagyon írok, csak olvasgatok, nem hiányzik a vita, nem akarok vele időt tölteni.
Az áttelepítéssel megbízott rendszergazda igyekezete viszont kifejezetten tetszik, úgy látom, hogy igyekszik ebből a lehető legjobbat kihozni.
Részemről le a kalappal előtte, mert amit eddig csinált, azzal meg vagyok elégedve.

h5s6zsy7m

Szia vaskukac!

[#taps][#taps][#taps][#taps]

Én még csak  kezdő /amatőr/ sem vagyok fogalmazzunk így,szinte semmit nem tudok az esztergálásról ( gépről kezeléséről, a vele való munkáról))éppen emiatt regisztráltam ide!!!!!!!!

És vannak itt vérprofi régi tapasztalt esztergályosok ,nagyon köszönöm nektek! ,mert sokat segítettetek!!...

A villamos részénél most sok ellentmondásos véleményt olvastam,, és sokféle megoldást .

-Talán egy dolog amiben mindenki egyetért az , hogy kell frekiváltó az esztergához.

Szerettem volna  vásárolni "designertől" de az előre utalást nem merem megkockáztatni..lehet ez az én hibám /Én elhiszem , hogy ő tisztességes de így sem /

--Az Emailem  lakcímem  Fb oldalaim (4 oldal) Nevem (nem nick ) , minden publikus de miért kérnék valakitől postán valamit , ha nincsen rá szükségem? És miért nincs bizalom?

Minden adásvétel oldalon figyelmeztetnek: Soha ne utalj előre pénzt.!! Én egyszer megtettem:(:(

--Miért ne venném át , ha tényleg az  ami , és valós amit leír, állapot: ( jó , használt de kifogástalan  ,, hibás ,, kisebb hiba  Stb )

Megértem, hogy az emberek bizalmatlanok. De akkor hogyan vásároljak ha egyikőnk sem mer lépni :??:) :)

A bizalmam valaki felé /8000 ft -om bánta/ Akkor még bíztam,, ez elmúlt sajnálom.

designer írtad , hogy itt régóta ismernek megbízhatom benned .. A bankszámlára feltettem az összeget ,, de sajnálom .. nem "tudtam" utalni..

Arra gondoltam inkább pár hónap akár .. vagy amikor összejön a pénz vásárolok üzletben akár dupla vagy tripla áron is .

Ez túl sok lett ...túl érzékeny vagyok , és oreg :) bocs fiúk  

Üdvözlettel: oreg

Senkit megbántani nem akartam , ha bárki ezt érezné , elnézését kérem. itt mindenki előtt

[#banplz]

D.Laci

Paypal fizetés is egy lehetőség.
De nem kel túlbonyolítani a dolgot, pl. jófogásra felkel rakni háztól-házig szolgáltatással valami idétlen szöveggel, hogy nehezen megtalálható legyen, a linkjét elküldeni a vevőnek, hogy meg tudja venni.
Senkinek nem kel sehová fáradnia utánvételesen veszi a vevő, utalják az eladónak (igaz csak párnap múlva). Ha nem veszik, át a csomagot ingyen visszaviszik.

designr

Nem kell ezt túl bonyolítani...itt mindenki, minden adásvétel előre utalással megy..jófogáson is a 90 százalék,vaterán szintén..Többszáz adásvételem volt mindegyiken..párszor akartak átverni..nem sikerült..papír van minden utalásról..Ha nem nem..meg kell venni boltban..Nincs harag..

h5s6zsy7m

Szia designr !

Köszönöm a választ , ha tényleg így megy lehet , hogy még

sor kerül adásvételre .. később .

--Az jó ,hogy ti itt régebb óta ismeritek egymást. Kialakult egy bizalmi kör.

---Lehet , hogy te vagy a legtisztességesebb eladó .

időt kérek :) T

"nincsen harag " =  köszönöm

Üdv : oreg

r2u4n063m

A saját életedet bonyolítod csak.
Nekem is rengeteg adásvételem volt, vettem is, adtam is el, egy alkalommal volt csak negatív tapasztalatom, amikor nem vette át a vevő a megrendelt árút. Azóta nem igazán küldök utánvétellel semmit.

Barna Tamás

Szia    
Érdeklődnék a géped iránt , mert én is most szeretnék átalakítani egy hasonló esztergát. Tudnálminfót adni mi kelhet hozzá (léptető vagy szervó stb)
előre is köszi .

svager

A kolléga nem CNC-t épít csak rendbe rakja a gépet  [#integet2]

Barna Tamás

Szia Kola
 Barna Tamás vagyok
Azt hiszem hogy te tudnál nekem segíteni, CNC eszterga
ügyében .

Zavarhatnálak pár kérdéssel ?
Előre is köszi .