Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Esztergálás

Indította gaben, 2024 április 09, 16:02

Előző téma - Következő téma

4um5b65d

Bár most hogy végiggondolom 2 tengelyt lehetne fixen is rögzíteni és állításkor 1 tengelyt kell mozdítani plusz az egész anyát eltolni egy keveset.

4um5b65d

Így van...a zárt az nagyon előnyös lenne a kenés szempontjából. És nem utolsósorban jobban is aludnék ,ha tetszetős lenne és sokan bólogatnának ha ránéznek.

000000000

értem a kérdésed,és igazad is van mint sokszor.ugye a három gőrgőt kétoldalt konzol tarja,és pontosan őssze furni nem nehéz,csak az általad emlitett,radiális egyenetlenségek miatt,vagy hamarabb kopik a gőrgő,vagy az orso?!olyan állitásoi mod kellene,ami nem tud el állitodni.valahol kompromisszumot kell kőtni!

000000000

a hengesres házat láttam már valahol,és a menetre harmonika cső is volt huzva!

000000000

az állitás be is ugrott!!!!és rőgziteni is lehetne stabilan!!!!

4um5b65d

Valami állítást muszáj csinálni, ezt nem lehet megúszni. Beállítás és kopás, (ahogy mondod) ezek a gondok.

4um5b65d

000000000

olyan máltai keresztre gondoltam,persze nem négy águra,csak háromra,nem tudom ismered e ezt a mekhanikai állitási modot,de kezd az őtlet kristályosodni!mint egy blendét,ugy lehetne,őssze és szét állitani!egy ponton rőgziteni és kész!

000000000

holnap le rajzolom és felteszem!holnap amugy is hororr lesz itt,ha meglátjátok a vezérlő dobozom....

4um5b65d

Erre én is gondoltam, de nem kifejezetten a máltai keresztre, hanem egy tárcsán 3 db ívelt horony marást, de a kereszt egyszerűbben kivitelezhető, igaz ez is megdobja az árat.

4um5b65d

Persze a legegyszerűbb lenne a három tengelyt egy körbefutó spirálrugóval összehúzni, úgy mint egy simeringnél van aztán lerögzíteni anyákkal.

000000000

egy huron pendűlőnk,és ez az ut járhato szerintem,csak lekellene modellezni valahogy!le vettem a sapkámat Lacikám!!!nem dicsérni akarlak,de nagyon érted!!!!

000000000

ugye a gőrgőkre hato erő,mivel a fogak is kuposak,szét akarja fesziteni őket!valami beugrott csak nem tudom kifejezni magam érthetően!!!

4um5b65d

De csak dícsérj....attól is hízik a májam.....[#nyes][#nyes]

000000000

inkább ettől mint a piátol!ez vicc volt!:)))beletetted a bogarat a fűlembe,és rossz tulajdonságom,hogy amig rá nem jővők addig nem nyugszom!