Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Esztergálás

Indította gaben, 2024 április 09, 16:02

Előző téma - Következő téma

Robika37

Szuper a videó !
Hm...azért jó lenne látni hogyan muzsikál egy Crmo4-5 ös anyagban[#bohoc]
Mert azért az "automata" acél az hagyja magát..
Robi

Robika37

Szia !
Laslie képeinél ott a magyarázat a forgácstörö köszörüléshez, töri az szépen ha jó a forgácstörö.
Persze nem árt ha az előtolás fordulatszám kombináció jó a késhez és az alapanyaghoz . Néha az is használ ha csökkented a fordulatszámot.
Robi

4um5b65d

Urak, ne essünk tévedésbe.....ezek természetesen egy váltólapkás kés teljesítményét mutatják.
http://cnctar.hobbycnc.hu/LASLIE%20(%20Eszterg%e1l%e1s%20)/video/004_koracel_leszuras.wmv" TARGET=_fnew>VIDEO...

Robika37

Látom felvette a mester a kesztyűt[#worship]
Nem ártana megemliteni a gép típusát sem ,no meg a  tömegét ha esetleg nem mondana a géptípus nem ismert a nagyközönségnek...
Robi

4um5b65d

A nagyközönségnek:
TOS SV18RA
1,7 tonna

Robika37

[#pias][#pias][#bohoc]na jól megaszondtam, értsétek rá!

Robika37

[#worship][#worship][#worship]nem dolgoztam még kezesebb stabilabb gépen, vigyázz rá és használd egészséggel!!
Robi

000000000

E320 olyan mint az E400 De ez csak 1,2tonna

4um5b65d

6200-ás csapágyak jók lesznek ehhez a gépmérethez.

000000000

Lacikám egy kicsit hosszabb mozit nem lehetne??őrőm nézni ahogy dolgozol!:))))[#vigyor2][#vigyor2]

000000000

Köszi.
Ha elkészül a vas bemutatom.

4um5b65d

Túl gyorsan dolgozom, aztán hamar kész az alkatrész.[#nyes]
Valami hibája van a fényképezőgépemnek, mert vagy az elejét, vagy a végét esetleg a közepét is meg kell vágnom ahhoz, hogy a video szerkesztő megegye az anyagot. Arra gondoltam valami memória gondja lehet, majd cserélek benne egy modult aztán meglátom....

000000000

Nagyon jók a videók Laslie!

hyn6ys8wt

Köszi! megpróbálom...

000000000

egyébbként jo a minősége csak sajna rővid,de megoldod Te ezt!amugy rakhatnál fől pár videot,néhány szakmai fogásbol,és szerintem sokan őrűlnénk neki![#circling][#circling][#circling][#circling]