Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Esztergálás

Indította gaben, 2024 április 09, 16:02

Előző téma - Következő téma

Robika37

Köszi ! Lassan felújítás lesz belőle , mert ha feltöltöm (vagy túltöltöm) akkor két helyen folyik belőle az olaj.. az orrán meg a száján[#gonosz2]

fisrcxuk3

Az előtolás irányváltó kihajtás sem,a sebesség választó kar-tekerő sem tömített,amelyik alacsonyabb, az alatt valamivel,max.
Min. hogy a szóró olajozás szórjon .Nincs szint jelző.

Robika37

nonopapa

Szia.
A gépkönyve 5kp.-t ír,az nagyjából 5 liter olaj...

nonopapa

Csuhás mester szakkönyvgyűjteményében megtalálod a hozzá való gépkönyvet(nekem is onnan van[#vigyor4])

mg6pj03ss

Tisztelt uraim!
Segítséget szeretnék kérni.Ismeri valaki a SZFD-250 fémipari szalagfűrészt?Biztos , hogy magyar gyártású a gép, a gyártó érdekelne, esetleg gépkönyv.

7cim5mm0

Szia!
Gyártó: Fémipari Vállalat Dunavecse
Gépkönyvem nincs.

ypcjgjbma

Tudja valaki mi lenne ez? Köszönöm.

ywathzay

Szerintem:https://www.youtube.com/watch?v=rEiVG8HG-SA" TARGET=_fnew>ez lehet, vagy.... valami...

Csuhás

Marógép vésőfejre emlékeztet.
Az Üvegtigris vasa meg valami mezőgazdasági gép váltója és differenciálja lehet amire a filmesek felragasztottak egy alu hűtőbordát.

ypcjgjbma

ypcjgjbma

Nem tudom honnan került hozzám, a kérdésem azért volt tudom e valamire használni, vagy kidobós.

mg6pj03ss

Köszönöm az infót Vaskukac!

fektiforg

Engem pedig egy menetcsiszoló kőlehúzójára emlékeztet...

Csuhás

Gépalkatrész, szóval ha neked nem is kell itt biztosan akad aki lát majd benne fantáziát. Viszont kattinthatnál az aljáról is egy képet, illetve a fedelet leemelve a belsejéről is. Ha jól látom a csavarok hiányoznak, szóval az is lehet hogy belül már üres.