Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Esztergálás

Indította gaben, 2024 április 09, 16:02

Előző téma - Következő téma

fakukac

Szia Miklós!
Köszönöm, írtam!

Miki2

Akkor várok.
Előbb-utóbb ide ér.

Dakota25

Dehogyis veszem kötekedésnek!
Vaskukac is írta, az egyik legfőbb kérdés az, hogy oda jut-e elegendő belőle, ahová szükséges. Ez főként viszkozitásfüggő.
TCL, Spinol, Hyd - valóban szinte mindegy. A vastag, melegüzemű olajok alkalmazása vékony olajra tervezett szerkezetekben viszont feltétlen káros.
A többi, -valójában pedig lényeges paraméter- mérlegelése pedig messze meghaladja az autodidakta ismereteket, így az enyémet is. Nem is írják ki őket az adatlapokra.

svejk

Ha nem ilyen vacak lenne a fórumunk, az ilyen rendre visszatéró kérdésekre a választ ki lehetne írni valami fejlécszerűségre. Más topicocban is vannak ilyen visszatérő kérdések.
Lassan megtelne vele egy HobbyCNC köny.v :)

svejk

Csuhás!

Nem próblod ki, hátha a "hosszú cím" használható lenne ilyenre.

Szalai György

Csak hát mindenkit más érdekel, más neki a fontos.
Minden bejelentkezett felhasználónak külön fejléc? Nekem van sajátom.

Egy Excel munkafüzet második, „Az alapok” nevű lapjára, 2007 májusa óta szépen kimásolgatok minden olyan infót a fórumból, ami engem érdeklő témáról szóló számomra értékes információt tartalmaz.
Az első lapja a „Főoldal” hiperhivatkozásokat tartalmaz a többi lapokra, ahol a kapcsolódó táblázatok és számolótáblák vannak.

Kaján kárörömmel, Muttley kutya módra kuncogok, mikor mások keresnek, de nem találnak.
Miért nem mentették le, mikor ott volt az orruk előtt?

fakukac

Na igen... okos ötlet!

svejk

Nekem csak egy mezei txt-re futotta.  
Pl Kola-nak és Béni-nek is van külön txt-je. :)

KoLa

Ha nekünk van valami a Bénivel közösen, és nem én esztergáltam,azt csak 'Neki' köszönhetjük![#worship]
Mink van nekünk Effendi? mert, már, majd, lassan ilyen tisztségek jelennek meg az UNIO-ban is!:)))

Szasza43

Szasza43

Bocsi, hogy így kérdezem.
Erről az esztergáról, tudna nekem valaki infót.
most jutottam hozzá.
Esetleg leírás?

Előre is kösz!

Teaway

MOL Emolin 120, de régen hallottam már felőle.

ekpyb096i

Szia!

Küldtem üzenetet a könyvvel kapcsolatban, megkaptad?

heq5

KoLa

Ezt a videót érdemes végignézni!https://www.youtube.com/watch?v=zxcLVpPoYJ4" TARGET=_fnew>nagyon látványos
Ezek az Oroszok 'szárazföldön' mindíg is jobbak voltak!