Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Esztergálás

Indította gaben, 2024 április 09, 16:02

Előző téma - Következő téma

vshw5t7at

Szia!

Nem kaptam meg sajnos.
Ha tudod küld el nekem még egyszer. Köszönöm.

nonopapa

Sziasztok.
Érdemes megnézni Виктор többi videóját is,főleg kezdők sokat tanulhatnak belőle(igaz oroszul van,de látványos,szöveg nélkül is könnyen érthető).
Van szó:szerszámokról,anyagismeretről,gépbeállítáról... stb.

andrasbsl

Pontosan. Nagyon jó oktató videói vannak

Csuhás

Egy kis intuícióval rendelkezőknek érdemes bekapcsolni a feliratozást, majd annak automatikus magyar fordítását.

guliver83

Nem is gondoltam volna, hogy ezeket te is nézed!

Nagyon jó ötletek vannak benne az biztos!

hostya

Én is szoktam használni néha a YouTube-on az általad említett: "feliratozást, majd annak automatikus magyar fordítását"
De sajnos https://www.youtube.com/watch?v=zxcLVpPoYJ4" TARGET=_fnew>ebben a KoLa által is linkelt videóban, csak a feliratozás működik, a fordítás nem.. :(

designr

Nekem működik a fordítás ennél is..igaz hagy némi kívánnivalót maga után.

Csuhás

Pedig működik! :-)

hostya

Nekem ezt a hibaüzenetet írja:
http://cnctar.hobbycnc.hu/hostya/ford%EDt%E1s.jpg" border=0>

Csuhás

Nálam megy, feliratokra kattintva orosz, majd beállítások automatikus fordításban a magyart választva megy, de gondolom Te is így próbáltad. Talán még a böngésző számíthat, ez nálam chrome.

svejk

Mozillával is megy.

Teaway

FireFox-szal tökéletes.

hostya

Akkor nálam van valami gebasz...
Tegnap néztem egy spanyol nyelvű videót, akkor még működött. :(

PSoft

Mozillával, nálam ugyanaz a hibaüzenet, mint nálad.:((

KoLa

Persze hogy nézem! hiszen ez érdekel!
Nincs azzal semmi probléma ha a külföldi kollégákat megnézzük!
Oroszul' azért! megértek ezt is - azt is!

Angolul, Kith Fenner néha nagyon fárasztó!

De a Viktor Leontyev, az tolja az infókat!látványosan, az orosz tananyagnak megfelelően!  
Nekem tetszik!néhány dolgot másképpen csinálok! de ez, itt, helytálló gyakorlat!a többi videójával együtt!
Ez a Viktor Leontyev, vagy valamilyen mérnök lehet, vagy oktató volt egy tanműhelyben!Túl tiszta a műhelye, és! nem szoktunk olyan gyilkos fogásokat adni a gépnek, mint, amit a gépkönyvben megadnak!mint maximális fogás!
Ő, bemutatta jó kis videó felvételén!