Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Esztergálás

Indította gaben, 2024 április 09, 16:02

Előző téma - Következő téma

e7c897sd8

Bocs az előzőért, de durva lett volna úgy tanulni a kulcs méreteket, hogy "hozd má' ide inas a sárga-piros kulcsot"...

4um5b65d

Ez haláli jó....
Most megyek és összejelölöm a késeimet a késtartóval.....
[#nevetes1][#nevetes1][#nyes]

e7c897sd8

Az a poénja a dolognak, hogy első nekifutásra kerestem a képeken mit is csinált. Majd leesett a poén és én is majdnem a székről...

4um5b65d

Hát nem láttad elsőre, hogy mit csinált???
Színt vallott az ürge !
[#nyes]

PSoft

Mester!
Csak nyolc-tíz késed van??
Szigszalagból nemigen van több szín!
Ha mégis több a késed javasolnám a színkombinációt![#fejvakaras]

pa0n9mw

Üdv
Na azon a fura meneten én is filóztam, de nem ugrott be hogy igy is lehet "trapézmenetet" csinálni :)

e7c897sd8

Tudod, akkor előkerül a zöld-sárga....

4um5b65d

Késből Dunányi mennyiség van, de nem is az a lényeg, mindegyikre ugyanazt a színt tettém, hisz nem a késeket kell megkülönböztetnem, hanem azt kell tudnom, hogy mindegyik feketével jelölt kés a fekete késtartóba való. Eddig nagyon lefárasztott a gondolkodás, hogy vajon hová is való a kés.
[#vigyor3]

000000000

Hú ez a szinkód tényleg jó ötlet!Már csak a nyitási irányt kéne ...

4um5b65d

De akkor kell külön a balos és jobbos csavarokhoz is villáskulcs, mert nem lesz jó az írányjelölés...
[#nyes]

e7c897sd8

000000000

No erre nem is gondoltam[#falbav][#fejvakaras]

PSoft

Palom.
Itt nem "bicskáról" van szó!
Ezek komoly "konyhakések" !![#awink]

0gbwyh99

[#lookaround][#merges2][#wow2][#wow1][#eljen][#eljen][#taps][#taps][#taps][#nevetes1][#worship][#worship][#wave]

43pbwjg8s

A mappám alatt van egy eszterga könyvtár. Ott vannak az előzetes képek.
Azóta egy kicsit sikerült merevebbé tennem, de még messze nem jó. Valami olyasmit kell valamiből kifaragnom ami teljesen körbeveszi a motor részt és elég mereven megfogja.
Persze azóta sikerült beszereznem végre korongot is rá. A fél világot körbejártam miatta.