Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés 

Main Menu

Esztergálás

Indította gaben, 2024 április 09, 16:02

Előző téma - Következő téma

s7manbs8

Még pucér nő kép is ott van ... :)

s7manbs8

Látszik, hogy miben dúskálnak vasban, meg területben.

jani300

Se vasa , se területe nincs több !
Csak én nem igazán férek már be :(

fcnex97xh

fcnex97xh

Még lenne egy kérdésem: hirtelen letöltöttem még egy pár gépkönyvet, de úgy látszik, ezek közül egyedül az E400-é tartalmaz olyan méretezett műhelyrajzokat, amelyek a gyorsan kopó alkatrészeket mutatják be (pl. keresztszánorsó, keresztszánanya, kéziszánorsó stb.). Előfordulhat olyan gyűjtemény, amely ezeket veszi számba az egyes gépeknél?

sanyi84

Köszönjük. A gép felhántolásába inkább nem megyek bele, nincsennek hozzá mérőidomok szóval nem kockáztatok. Még szinte nem is kopott, karc az van de kopás nincs, ami kiemelkedés volt eltüntettem mindenhonnan, meg se látszik de tovább nem kell "pontosítani". Látok én karón varjút, olyan géppel jól dolgozni embert ami méhtelepre is csúnya.

ywrxkjjky

Ne haragudj,nem tudom mivel bántottalak meg?

jani300

Dehogyis , félreérted . Semmivel . A #33871-et is teljesen félreértettem .
A semlegesben írtakra gondoltam .
Meg egyébként is ideje csinálnom is valamit , csak ülök a gép előtt mostanában :(

ywrxkjjky

Hu,akkor jó [#wave]
Összeszedted már a fúrógépeket?

jani300

Persze hogy nem :( Tudod mindig majd holnap .
De muszáj nekiállnom .

VViktor

Szia.
Igazad van a teljes listát kellet volna nekem is linkelnem,de én csak a kértet mutattam meg :(

w5a4tvedr

Üdv az uraknak, segítséget kérnék tőletek egy 32-es húsdarálónak a hajtókar felöli vége letörött hogyan lehetne ezt javítan,csinált-e már ilyet valaki?Elöre is köszönöm segitségeteket.

Kristály Árpád

Halihó...Zotya!

Hegesztő szakboltban kapható bevonatos öntvény pálca melyet váltóárammal lehet használni!
Nem olcsó...de én Okra kályha ajtó zsanérját hegesztettem meg, évek óta bírja pedig jó pár kiló, hőt is kap

Üdv.: Árpi

w5a4tvedr

Köszönöm segitséged,ezt már kiprobáltam nemsokáig birta kb150kg húst.üdv:zotya

4d52ifwte

"Elméletileg" pedig jónak kellene lennie. Rendesen meg volt az hegesztve? Kiköszörülve, begyökölve stb..
Egyszer régebben kaptam egy állványos fúrógépet, el volt törve az öntvény ház amibe az oszlop megy bele. Nem volt öntvénypálcám, valakitől kaptam egy ötletet.
Kiköszörültem jól, fel lett melegítve és saválló pálcával meghegesztettem gyökben és felraktam, betakarva gyapottal hagytam kihűlni. Azóta is bírja, az egyik haver nyüstöli.
Nem tudom ,hogy ez mennyire szakszerű eljárás volt de működött.
Szóval a bevonatos öntvény pálcával rendesen megcsinálva jónak kéne lennie szerintem.