Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés 

Main Menu

Esztergálás

Indította gaben, 2024 április 09, 16:02

Előző téma - Következő téma

fakukac

Akkor foglalkozz a sajátoddal, és ne szólogass be másoknak, mert egyszer véletlenül nem a tokmánykulcs fog szájon verni...!
Csak jó tanács![#gunyos1]

jgg8y2a4g

Fú kisapám ez most ugye nem fenyegetés? De látom fáj az igazság....[#taps]

jgg8y2a4g

Hál' istennek nem volt még 20 év alatt balesetem esztergálás közben, de mindenki magából indul ki!

fakukac

szem ágában sincs fenyegetni...
Csak a hócipőm tele van már a sok arcoskodó majommal, akiknek semmi sem jó, semmi sem tettszik, és azt hiszik, hogy ők rosszták a Spanyol viaszt..

Nyugtasd meg magad, ha valaki akar, a te munkádban is talál hibát..
Amúgy meg nem nagyon érdekel, hogy te mit gondolsz... na pá!

jgg8y2a4g

Eléggé úgy tünt!  
Minden munkába van hiba, csak nem mindegy hogy milyen.  
Azért azzal legyünk tisztában bárhol és bármikor , hogy ha valaki mond egy "minösítést" az nem csak pozitív lehet ugye? Vagy itt mindenki azt várja el, hogy csak azt vagy arról szabad írni ami jó? Nem lehet véletlenül sem ellentmondásba keveredni, akkor hogy lehet megbeszélni valamit? Mitöl lennék én arcoskodó? Attól mert nem tetszik a kék? Miért kellene elfogadnom ami neked tetszik? Jó akkor tetszik, kurvaszép. Ügyesen pingálsz. Csak páran már céloztak arra, ha már ennyire szétszedsz valamit akkor érdemes megcsinálni rendesen.  Öcsém.....

fakukac

Kértem hogy nyilváníts véleményt a munkámról?
Nem...!
Akkor szakadj le rólam!
Honnan veszed, hogy nem csinálom meg rendesen?

De tudod mit, nem is kell válaszolnod.

Közlöm mindenkivel, ocsmány papagáj kékre festek mindent, és bár mindent szét szedek teljesen, és utána újra összerakom, de rosszul!
Kérek mindenkit, kerüljön el mindent, ami a kezem közül kikerül!

Remélem így nyugodtabb éjszakád lesz!
na mos meg menj, és keress gyorsan valakit, akit szintén ki tudsz kezdeni!  

[#awink]

Ja...és nem vagyok sem az öcséd, sem a rokonod, sem a barátod...szerencsére!

jgg8y2a4g

Látom nagyon hamar a plafonon vagy.... Csak tudnám miért? Vagy miért teszed ide fel? Csak a dícséretet várod? Csak az hajt?  vagy az a baj, hogy merek ellentmondani? Tök jó hogy én kérdezek de te nem is válaszolsz.  
33933 ban már elköszöntél..

KoLa

Te még mindíg viszed az apácát!

Van az,a példabeszéd (Agykontroll tanfolyamon hallottam) amikor két szerzetes, akik örök megtartóztatásban élnek, egy folyóparton a gázlónál,összetalálkoznak egy fiatal apácával, aki megkéri őket hogy segítsenek neki átjutni a folyón!
Az öregebbik a hátára veszi és átviszi a folyón!
Aztán elválnak útjaik! azonban a fiatal szerzetes összezavarodott ettől, és egész úton hazafelé arról faggatta az öreget hogy mi lesz most, ha megtudják a kolostorban ezt az esküszegést, micsoda szégyen!
Egy ideig hallgatott az öreg, de aztán megszólalt: "fiam! Te még mindíg viszed azt az apácát!"

000000000

Hozzászólásaidból úgy tűnik, hogy a revolverek között te nem gépbeállító voltál. Hanem betanított melós, akinek nem kell értenie hozzá, csak "pakolni" az anyagot.

Annyit illik tudni, hogy az állításoddal ellentétben tengely szerű anyagokat is meg lehet munkálni vele. Ez a dob revolver. Forgócsúccsal meg lehet támasztani az anyagot.
A revolverek elterjedésekor még nagyrészt forrasztott lapkás késeket használtak. Ha egyáltalán érted, hogy mire gondolok.
A korrekciózás pedig úgy ment, hogy a kést kellett arrébb fogni, ami azért század pontosan csak a segédmunkások fejében létezett. A valóságban viszont nem.
Álmodj tovább.

000000000

mikkamakka is görcsösen meg akar felelni a kemény magnak. Ezért aztán hülyét csinál magából.
Persze, ez jogában áll neki.

000000000

KoLa!
Szerintem megint melléfogtál, mint annak idején a linuxcnc-vel.
Magad beismerted, hogy nem a Windows -al volt a gond. Hanem kontakthibás volt a vezérlőd. A linuxcnc is akkor kezdett működni, amikor a kontakthibát elhárítottad.
Részemről ennyi.

keri

http://szavazo.net/showpoll.php?id=87453&type=link" TARGET=_fnew>Közvélemény kutatás Szegelgetek avagy Békési házitrollunk kidobásáról.

keri

Neked mindenkivel az a bajod hogy meg akar felelni a társadalomnak. Inkább az a problémád, hogy te vagy képtelen megfelelni.
Persze persze nem is akarsz, de nem is tudsz. Ezt nevezik úgy hogy http://hu.wikipedia.org/wiki/Antiszoci%C3%A1lis_szem%C3%A9lyis%C3%A9gzavar" TARGET=_fnew>SZOCIOPATA. Az összes személyiségjegyed és tüneted stimmel.

Tudod egy egészséges ember nem azért illeszkedik be a társadalomba, mert nincs egyénisége meg birka, hanem azért mert a darwini értelembe vett túléléshez és sikerességhez elengedhetetlen az alkalmazkodó képesség. A társadalmak is azért alakultak ki, mert az együttműködés és összefogás jelentősen javítja az egyedek sikerességét is. Ezért szükséges beilleszkedni a társadalomba. Ezt a logikát egy hozzád hasonló szociopata is meg tudja érteni, ezért igyekeznek legalább látszatra beilleszkedni. Az már komoly probléma számodra, hogy te még imitálni sem tudod és nem is akarod ezt, csak addig amíg a gyűlöletkeltés eszközét látod benne.

jani300

Azért itt legtöbben nem az feltétlen beilleszkedő típus vagyunk , ahogy én látom :)
De nem vitatom amit írsz , csak egy megjegyzés .
Sok birka kevesebbet balhézna :)

keri

Ó, én beilleszkedtem. Jelenleg anarchia van, és ehhez alkalmazkodtam [#hehe]
De a többség alkalmazkodik, még akkor is ha különböző is a vérmérséklete.