Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés 

Main Menu

Esztergálás

Indította gaben, 2024 április 09, 16:02

Előző téma - Következő téma

Csuhás

A tabulátort nem kezeli a fórum motor :-(

http://cnctar.hobbycnc.hu/Csuhas/Linkelt_kepek/e2n.png" border=0>

Csuhás

Csak halkan jegyzem meg: Valami nem ok a tokmányod körül, vagy csak hátul fog és akkor nem fogsz tudni vele normálisan dolgozni, vagy a menetre raktál valamit és azt szorítod, de akkor sem helyes hogy nem a megmunkáláshoz közel igyekszel szorítani.

s7manbs8

A csavaron van egy hosszú anya felhasítva, úgy van befogva, csak az nem látszik. :)

s2k5ycubj

Ha már megvan a furat,csak nem központos,akkor kell két csúcs között korrigálni az egytengelyűséget. De ehhez persze túl méretes külső átmérő kell.

g89ketty

Úgy tudom, hogy toldó anya a neve. 3-4 anya hossz.

6rk75uezn

Menetes szár toldó-a becsületes neve!

g89ketty

KoLa

[#eljen]szerintem, fasza nagyon! csak nem így szoktuk csinálni!:)))
Nem a befogásra gondolok hanem a szerszámra, ez újdonság számomra,még sohasem központoztam ilyen maróval!nincs is efféle szerszámom,de azért biztosan jó!úgy látom!
Ha belegondolunk egész jó ötlet!ha nincs központfúrónk!
Én special, fúrás központozásához nem a szegnyeregbe cserélek szerszámot hanem a késtartóba bedobom a furat letörő rapid kést és beletolom a homlokfelület közepébe kis rátartással!... pont jó fúráshoz!

s7manbs8

Ez nem szegnyereg, hanem a késtartóba fogott, a múltkor 10-essel kifúrtba bedugott tokmány. :)

A pengető tartódat kinyomtam múltkor már, csak jobbat nyomtatnék abból is, ha megjavul a 3d nyomtató, majd úgy elküldöm együtt nemsoká.

KoLa

Na! ez van ha nem olvasok vissza mindent időben[#nevetes1]
Piszkosul sürgős lenne már, az a pengető tartó![#nevetes1]mivel ujjal pengetek! ja!!! akkor meg kesztyűt kell nyomtatnod[#nevetes1]

s7manbs8

Jó, az is lesz. :)

KoLa

Áááá! nem tudod a méretet!

KoLa

Egy ilyen kukorica marónak hány éle van?

s7manbs8

Elég sok, a végén 2.

KoLa

Az egyik él hosszabb mint a másik?