Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Esztergálás

Indította gaben, 2024 április 09, 16:02

Előző téma - Következő téma

595852ar

Használd a válaszgombot és úgy ahhoz szólsz akihez a kérdésedet intézed! :)
Ennyi pénzért esetleg egy E1N lehet a cél, de ahhoz meg mázli kell, mert öreg gép és sok nyűgje lehet. A jobbak  200 felett vannak.
500-as hobby gép, esetleg a Hyundai lehet, azt újonan megveheted 200 alatt.

uzahitefr

EAN gépet ki lehet fogni ennyiért. talán még egy E1N  vagy próbáld meg ezt lealkudni. http://aprod.hu/hirdetes/emus-160-kis-eszterga-ID1qGNR.html#b1f474d74a

uzahitefr

én maradnék a jó kis stabil, magyar régebbi gépeknél... mutatósak ezek a kinai csodamasinák de én nem adnék ennyi pénzt érte...

595852ar

Mennek fel az árak valamiért. A Eanokért is sokat kérnek, és nagyon szakadtak vannak a piacon, én múlt héten adtam el 300-ért.

595852ar

Én adnék, de max egy 100-ast. ;)

uzahitefr

sajnos ez van.:( nekem egy E400 van de nem válnék meg tőle semmi pénzért. egy jó kis ME250 marógépet cnc re alakitottam át  szerintem nincs is jobb a régi magyar szerszámgépeknél.

595852ar

Ipari célra gyártott gépek ezek, természetesen még agyon használtan is jobbak, mint a kinai lomok. Bár sokan azokkal is elégedettek.

jani300

Valóban nem rosszak a magyar gépek . De egy edzett ágyas orosz gép se utolsó . Nekem tetszenek a régi szovjet gépek . Lehet összeszedték az ötleteket de strapabíró gépek voltak .

595852ar

http://szerszampiac.hu/szerszamgep/eszterga/hasznalt_orosz_esztergapad_elado" TARGET=_fnew>Orosz?
Ezen gondolkodtam, de valamiért olyan kínainak tűnik nekem.

uzahitefr

na ezt a tipust sajna nem ismerem... a gép adattábla mindenképp gyanus...nem mernék rá mérget inni.. valóban nem volt rossz az oroszoknak a k25. :)

6rk75uezn

uzahitefr

ez egy nagyon régi gép!! többet biztos nem ér a feltüntettett árnál...saccolok ugy kb 75 éves lehet...

iy567t72g

Cserébe gyári és talán használható. Hisz "felújított" (gondolom újra van festve) :-)
Persze ez merő rosszindulat részemről amikor a felújított szót olvasom.

mxjj54gxi

Főleg ez jut az eszünkbe, mikor a motorfelszerelési módját nézzük annak a felújított gépnek! :))))