Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Esztergálás

Indította gaben, 2024 április 09, 16:02

Előző téma - Következő téma

jani300

Alex ! Ha van kedved gépet felújítani nem akarlak lebeszélni, nagy munka , biztos gazdaságtalan .
De sok tapasztalatot szerzel vele , és én is örülök annak amit magam készítettem anno .
Te sem véletlenül veszel mindjárt két gépet , nagyon lent vannak a használt gépek árai .

kuv5p7226

Mennyiért adják ezt a kis szürkét?

595852ar

260 egy csomó cuccal együtt.

595852ar

Igen. Itt nem annyira a gazdasági szempontok számítanak.
Ez és az Ean sem annyira olcsó de bármikor kiszállok akármelyikből, ebben egészen biztos vagyok. Méregetem a piacot egy ideje. ;)

empé13

Szia!

Nagyon jó gépkönyvet lehet letölteni, ha ezt beírod a keresőbe,  
"Bedíeníngsvoorschrìft en onderdelen-kcxtcilogus"

Üdv: P.

empé13

Szia!

Nagyon jó gépkönyvet lehet letölteni, ha ezt beírod a keresőbe,  
"Bedíeníngsvoorschrìft en onderdelen-kcxtcilogus"

Üdv: P.

595852ar

Még valami. Azon töprengek, hogy a tusírozott felület úgye sík, de "gödrös" ha tehát a mérőórát tologatom rajta, akkor a mutató ki fog lengeni. Szóval ezzel, hogy kell számolni?

595852ar

Szervusz empé13!
Ez tényleg nagyon frankó. Köszi szépen! :)

595852ar

tomekk!
Sajnos nem tudok képekkel segíteni mert elpasszoltam az Eant,de van itt egy tolókerekes megoldás:  http://www.schinfa.nl/gebruiksaanwijzingen/0200_ai__dr1s_servicemanual_en_partslist.pdf" TARGET=_fnew>Nem rég kaptam.

595852ar

Van még egy fontos kérdésem ami ugyan nem eszterga, de mégis ide tartozik. Az van, hogy sokaknak ígértem már ilyen-olyan fotókat, erről meg arról, de nem tudom teljesíteni az ígérteket, mert valami gáz lett a szgépemmel vagy a telefonommal. Okos telóm van de én meg buta vagyok, mert kaptam egy üzenetet, hogy frissíthetem a telefont. Letöltöttem és telepítettem a frissítést és azóta képtelen vagyok a gépre másolni a fotókat. persze lehet, hogy nincs összefüggés, de én mégis letörölném az utolsó frissítést, de nem tom, hogyan kell. Samsung Galaxy S3 a telefon tipusa és a gépen van hozzá egy Kies nevű szoftver. Ehhez kérném a hozzáértők segítségét!

kuv5p7226

Írtam neked tegnap este még, a gmailt tudod azért olvasni?

Csuhás

Ejnye de jó kis gépkönyv, te jó ötletekkel, érdekes megoldásokkal. Mindjárt rakom is fel a szakirodalmak közé.

595852ar

595852ar

z2a2u8wf

Érdeklődnék hogy a fémipari váltólapkás esztergakések használhatóak faesztergálásra is?