Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Esztergálás

Indította gaben, 2024 április 09, 16:02

Előző téma - Következő téma

595852ar

Végül is igazad van, gitározni is meg lehet tanulni négy öt óra alatt,úgy ahogyan te tudsz. Nem?
Ezt hittem (most gipszben vagyok)
Mert azt

595852ar

,a 10-15évet valahogy elfelejtettem számolni.:D

KoLa

Ha van kéznél egy szupport köszörű akkor halad!
Ezt eddig észre se vettem hogy a saját keresztszánját használja!
Szerintem is próbáld meg! kíváncsi vagyok az eredményre!és főleg a képes beszámolókra!

595852ar

Na várjá-várjá! Azért nem ugrok csak úúgy neki, még nincs itthon a gép. Meg még azért nyaggatlak egy picit még addig. ;)))
Lentebb írtam azt is, hogy kell vennem egy tusírlécet is, mert csak egy 500mm-es van, az meg keves. Szóval nem egyszerű az élet.

595852ar

Hoppá tényleg. Figyelem! Adnék egy Fein supportköszörűt egy 2000-es tusírlécért!
Nagyon jó állapotú a gép, és a befogói is megvannak.

595852ar

Köszönöm, hogy ilyen segítőkész vagy, de ezt már láttam. Egy kétméteres kellene, mert az már egy 1000 géphez is jó.

iy567t72g

Sajnálom :-(( Azt hittem forgatva,mozgatva talán használható lenne.
Sok sikert! :-)

595852ar

Mondjuk gondolkodóba estem mert a kis Hembrughoz szerintem jó lenne, aztán, ha találok egy kétméterest akkor továbbadom. Ilyesmin bukni nem lehet. Megyek le is ütöm. ;)

svejk

Már máskor akartam kérdezni, hány kiló egy ilyen tusírléc?
Azért egy ilyen darabbal napokig dolgozni...nem elég hogy az ember tenyerei feltörnek a hántolótól...minden tiszteletem annak aki ilyenbe belevág és befejezi. [#eljen]

iy567t72g

Szívemből beszéltél :-)

595852ar

Tettem is egy ajánlatot, ha elfogadja megveszem. ;)

595852ar

Inkább a hántoló a gáz a lécet nem kell olyan sűrűn emelgetni, ha csak nem kurvagyorsan hántolsz. :D

svejk

Én pszichikailag is képtelen lennek ilyen feladatra, nem hogy fizikailag. :((

iy567t72g

Nincs túl nagy mozgolódás miatta:-))