Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Esztergálás

Indította gaben, 2024 április 09, 16:02

Előző téma - Következő téma

nvnshmpmn

Nincs.
A vízszintes tengelyéhez a támasztó konzol hiányzik.
Az előtolás hajtóműhöz pedig egy bordástengelyt kell legyártani, mert valami rettenet, ami benne van.

nvnshmpmn

amúgy eléggé jó állapotban van szerintem.
Na de ez inkább a marógépes topicba való lesz.
Ha egyszer elkészül, majd beteszem oda a képeket.

595852ar

Akkor ezek miatt áll a projekt. Szerintem az adok-veszekbe kellene írnod, hátha van valakinek.

re8jzm80a

Az öreg aki nekem csinálta a gépet az 1500-as e400-at egy 500-as tusírléccel csinálta.Nem akarta emelgetni a nagyobbat.A két méteres legalább 150-200 kiló mert az már merevítőbordás!Szerintem el is adná ha gondolod megkérdezem mennyit kér érte.

595852ar

1500-as gépet, 500-as léccel? [#wow1]

Tényleg "síkszobrász" lehet az öreg. Mennyi van benne 1500mm-en?
Kérdezd meg légyszíves! Köszi!

empé13

Szia!
Néhány napja beszéltem a MESTERREL, számítógép és internet problémái voltak.  
P.

595852ar

Oké,megnyugtattál! Köszönöm! [#integet2]

KoLa

Ezt lehetetlen kivitelezni!!!
Minimum olyan hosszúnak kell lennie az etalonnak mint amit ellenőrzünk vele!
Én anno készítettem egyet az EUcnc-hez!
1500mm hosszú 40x20 négyszögacél, kimerevítve kikönnyített,lv10-s trapéz alakú lemezzel!
Nem volt nehéz mozgatni!
Ez a híd' egy gyári etalonhoz lett tusírozva!

595852ar

Szerintem csak valami díszítőhántolás lehetett az. De még az is meredek.  
Ma vettem a vaterán egy 1000mmm gyárit, a képeken jól néz ki, remélem a valóságban sem kell majd csalódnom.  
A kis Hembrughoz jó lesz, mert az egy 600-as gép, plussz ugye a szegnyereg helye. Még nincs itthon a gép, de szerintem belefér 1méterbe. Mert biztosan emlékszel, írtam, hogy a főorsó, egyben van az ággyal.

mxjj54gxi

Ha végeztél a tiedével, a lécet ugyanennyiért átveszem! :)

KoLa

Ez jó!
Indul a magyarvándor' tusirléc!

595852ar

Az az igazság, hogy ilyesmit nem igen adok el, de szívesen kölcsönadom, az itt fórumozó komolyabb fickóknak, szóval valami megoldást keresünk ha aktuális lesz.

mxjj54gxi

Te csak ne szóljál semmit, aki  megalapítottad a magyarvándor morsekúpdörzsárat! :)))))))))))

595852ar

Szia Csuhás!

Volt neked anno egy mk4-es mérőtüskéd, megvenném, ha még meg van.

595852ar

Erre gondolok. http://imgfrm.index.hu/imgfrm/4/1/5/7/BIG_0011204157.jpg" border=0>