Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Esztergálás

Indította gaben, 2024 április 09, 16:02

Előző téma - Következő téma

000000000

Közbe látom már többen is írtátok a választ. Köszönöm szépen a segítséget.

000000000

B.Zoltán

A SOBA cég ezek szerint nem ismeri a szabványt, pedig mikrométerrel mértem meg neked, hogy pontos legyek.Jó tudni, hogy 7,9 a szabvány méret.

000000000

Tudtok valamit az olasz "Kintek" márkáról mondani ? Tapasztalat, vélemény ? Ilyen márkájú patronbefogót és patronkészletet készülök venni.

zozo

"Tudtok valamit az olasz "Kintek" márkáról"
Én hallottam valami ilyesmit:
Kunte Kinte kintekinte, hogy a kutya odakinte...  
-bocsi ;)

000000000

Milyen patronbefogót?Lehet jobban járnál árban is egy er befogóval,az szabványos is legalább meg eléggé elterjedt is.

000000000

[#nevetes1] amúgy az a vicces az egészben hogy amit ez előtt kinéztem az egy másfélszer drágább "ugyanez" volt csak később tudtam meg hogy kínai lett volna. Azonnal lebeszélt róla az eladó. Mondta hogy ez olasz ez minőség majdnem mondta hogy viszik mint a cukrot. Most akciós árban van és fényévekkel olcsóbb mint a kínai.

hostya

000000000

ER32ben gondolkozom. A főorsóban MK3as kúp van M12es behúzószárral. A patronbefogó kulccsal együtt ~20ezer Ft és a 18részes ER32es 3-20mm patronok 41400 Ft

A kínainál csak a pont ilyen patronkészlet 82ezer Ft lett volna

s7manbs8

Itt országon belül ilyen patront nem gyártanak ? Vagy már semmit ?

robroy007

nyugodj bele az olaszok is ismerik a kínai gyártókat [#buck]

Béni

Befogókat és az egyszerűbb dolgokat Békéscsabán gyártják. Tapasztalatom nincs.
Normon-Tool Gép- és Szerszámgyártó Kft

000000000

Minden út Kínába vezet [#hehe] az olaszok legfőbb beszállítója a kínai szerszámipar [#eplus2] Amúgy viccet félretéve ha már valami nem kínai az nem lehet rossz ha meg olasz az még egy ok hogy inkább azt válasszam.

s7manbs8

Vagy a magyarok is olaszból importálnak, azok meg kínából ...

robroy007

olasz golyós csapot ne vegyél  

mert, ha zárni akarod bajban akkor még a térképről is leátkozod  csizmát