Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Esztergálás

Indította gaben, 2024 április 09, 16:02

Előző téma - Következő téma

000000000

Bocsánat még új netes vagyok eztán figyelek erre.

000000000

A csevegőbe hogy léphetek be?

000000000

3k74cecek

Azért oda lehet azt nyomni annyira, hogy kilágyuljon. Figyelni kell, és csak annyira nyomni, hogy ne kezdjen el sárgulni.
Ha már kékül, akkor régen rossz. [#szomoru1]

000000000

Tudtommal önedző, ezért nemlágyul.

000000000

Danibá a csevegőbe leírtam mindent

000000000

CO10-nel van magasabb kobalt tartalmu is? CO12?  
Vagy az mar memoriazavar? :S

Ezeket mikor celszeru esztergalasnal hasznalni?

Vesogepen No.1., mert nem kell surun elezni... (:
Igaz a penzt is megkerik erte.

4um5b65d

CO12,5-ig még biztosan létezik, de fölötte már nem tudom. Én ezen százalékos arányig találkoztam vele.... Bármikor használhatod esztergán is, de azt tudni kell hogy törékenyebb mint a normál HSS szerszám, igaz cserébe nagyobb a kopásállósága...

000000000

Szögletes anyagot lehet vídiával esztergálni?Vagy csak rapiddal?

4um5b65d

Egy rossz példa a forgácstörő nélküli késre. Viszont ha az Omegás Kóbor féle hajra vágyunk akkor viszont ez a tuti... :)
http://www.youtube.com/watch?v=G0ktquno87s&NR=1" TARGET=_fnew>ITT

4um5b65d

Mekkor anyagra gondolsz és mit csinálnál vele, attól függ hogy milyen késsel érdemes.. Amúgy lehet...

000000000

000000000

Nem értem mért jó egyeseknek ha nem látják a kést,engem zavarna.

000000000

Ez is, mint minden - jo valamire!!! (:
Begyomoszolni a hosszu folyoforgacsot egy dobozba, arra nyilast vagni es kesz a paka tisztito. Ma olvastam a conrad evkonyvben, hogy igy mennyivel elonyosebb a tisztitas, mert nem kap a nedves szivacsossal ellentetben hosokkot a paka hegye...

000000000

Egyszer megjártam én is lejött vagy 3 méter vékony spirálba és kitépte az összes szőrt a karomon.[#csodalk]