Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Esztergálás

Indította gaben, 2024 április 09, 16:02

Előző téma - Következő téma

4um5b65d

Hát régen még nem edzették meg az ágyakat, megmarák vagy gyalulták aztán hántolták, mert kis túlzással olyan volt az anyaga mint a kocsik féktárcsája. Aztán ha jól tudom akkor elkezdték lánggal edzeni, de az sem lesz annyira tökéletesen kemény. Újabban már csak indukciósan edzik és köszörülik. Nem viszi már a hántoló szerszám....

msas

Laslie! Olvasd el, hogy mit írtam (régi gép),
Nem próbálom, mert nem étek hozzá, viszont nem csípem ha gúnyolódnak velem.nagyon vicces fiu vagy, már előző hozzászólásaidban is okoskodtál egy-két emberrel. a szakmai hozzászólásaid jók, csak a modorodat egy kicsit visszafoghatnád, Azért nincs harag, üdv Sanyi

4um5b65d

Valóban a régi gép megnevezést írtad, ez elkerülte a figyelmemet, de tökre nem gúnynak szántam hanem poénnak. Sajnálom, hogy nem értetted, majd figyelek rá ha ez sértő számodra.... Velem lehet ökörködni, de be kell lássam , nem mindenki szereti....van ilyen...

000000000

Én csípem a humorodat,a környezetemben lévő esztergályosoknak mind ilyen.

4um5b65d

Az az igazság, hogy valóban van egy fajta leginkább a fanyar angol humorral összevethető humorkészletem. Egy kicsit talán baj, hogy nem látszik hozzá a mimika, mert az nagyon érthetővé tenné a dolgot... Az ismerőseim nagyon kedvelik, csak sajnos ez írásban nem mindig jön ki. Én szeretek simán lehülyézni valakit, de maximálisan elvárom, hogy ő is tegye meg... Nem szeretem a savanyúságot...

000000000

Pedig a paprikás savanyúság nélkül nem finom.

4um5b65d

Hát most szólj hozzá...én annyira nem szeretem a savanyúságot, hogy még ételben sem eszem semmi ilyet...[#nyes]

000000000

Erre már nem tudok én se mit mondani.[#ticking]

000000000

Ilyen szepen nem tudtam leirni...
Emlekszem ra amit irtal, mert kerdezoskodtem itt a forumom. Azota ahogy idom engedi, ugykodok. Nekem tetszik es kozben "belul" nema csend van...

000000000

http://kepfeltoltes.hu/view/080914/lali_k_p_021_www.kepfeltoltes.hu_.jpg" border=0>

000000000

Megőrülök![#falbav]

000000000

http://kepfeltoltes.hu/080914/lali_k_p_021_www.kepfeltoltes.hu_.jpg" border=0>

000000000

Moderátor segítség!!!
Nagy lett a kép:-)

000000000

http://kepfeltoltes.hu/view/080914/lali_k_p_021_www.kepfeltoltes.h" border=0>