Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Esztergálás

Indította gaben, 2024 április 09, 16:02

Előző téma - Következő téma

4um5b65d

Na PALOM, most aztán jön a kánaán.... Tomahawk elmondja a tutit. [#vigyor2]

000000000

Igen de németül van, és egy kurva mukkot sem értek belőle

4um5b65d

Kicsit előbb is bekukkanthattál volna, már vért izzadtunk....[#buck]

000000000

Megköszönném a segitségedet.

35kpazcgr

Nekem megvan magyarul.
Feltenném a file tárba, de nem emlékszem a névre és a jelszóra.....
Tudja valaki?

000000000

Laslie,írjam a német szöveget?

000000000

Tomahawk! Küldd el emilbe a karacslajos@freemail.hu címre

000000000

ott van a Forum használatában!

35kpazcgr

000000000

Hálás vagyok KÖSZÖNÖM!!!![#worship][#worship][#worship][#worship][#worship][#taps][#vigyor2]

35kpazcgr

Estleg, ha érdekli még valakit, innen letölthet:
http://data.hu/get/629999/MJ9526_magyar1.pdf.html

35kpazcgr

Én egy kicsit átalakítottam az eszterga részét a gépnek. Tettem bele egy frekiváltót a motornak, olyat, ami 230V-ból állítje elő a 3 fázist. Egy közepes fordulatra tettem az ékszíjat (ha jól emlékszem 600 ford/percre), a bordásszíjat és a kerekeit kivettem (kellett a hely), és így kényelmesen, egy potival szabályozhatom a fordilatszámot kb. 20-2000 ford/perc tartományban.

HJózsi

Valami nem van jó ... fehér alapon fehér betükkel a pdf... [#shakehead]

000000000

Megkaptam az üzenetet.Valami nem stimmel mert mindig errort ír a gép.[#fejvakaras][#falbav]

35kpazcgr

Nekem pedig jó.....
A data.hu-s letöltés is műkszik.