Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Esztergálás

Indította gaben, 2024 április 09, 16:02

Előző téma - Következő téma

HJózsi

Köszi, én abból gondoltam, hogy átverés, mert viszonylag nagy és ahhoz képest túl olcsó volt pár száz Forintért ... Még ki sem próbáltam ...

HJózsi

sasi

Ahogy Svejk mondja, orosz gyártmány, az edzett acélt is visz, sőt a vídiát is. Cserélhető lapkába ültetve is lehet kapni (pl. Sanvik) de aranyárban.
Gyémánt korongon élezhető.

HJózsi

Szóval, azért használható valamire... :) ?

svejk

Nekem is ígérte egy Barátom hogy vesz nekem egy párat a kgst piacon de elfelejti mindig :(

HJózsi

Kösííí! :) Már megérte lefotózni! [#wave][#worship] Akkor beteszem egy ékszerdobozba! :)

svejk

Én csak itt a fórumon olvastam róla...
golyósorsót megkezdeni biztos jó..

HJózsi

Pedig szokott lenni, 2-300Ft...

HJózsi

Csak ki ne verje ...

svejk

Azt írja azért is jó mert nem olyan törékeny mint a kerámia..

sasi

60 HRC keménységü anyagot szépen viszi. Az első kép magáért beszél - oldalazás + átmérő, a második vídia, csak a végét "rontottam" el egy kicsit.
http://www.sasovits.hu/cnc/vegyes/kozpont.jpg" border=0>
http://www.sasovits.hu/cnc/vegyes/kemenyfem.jpg" border=0>

HJózsi

Na legközelebb veszek egy marékkal és küldök Neked is! ...

HJózsi

Nagyon meggyőző! Mintha köszörült felület lenne ...

4um5b65d

Nekem is van ebből az orosz csodaszerszámból, de nem tudtam én sem eldönteni, hogy mi lehet. Eddig csak edzett anyagon dolgoztam vele, de azt tényleg vitte rendesen.... A köszörű korongot is szabályozza némileg....

4um5b65d

Hol szoktál vásárolni Józsi ? Nem láttál arrafelé menetvágó lapkákat ?