Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Esztergálás

Indította gaben, 2024 április 09, 16:02

Előző téma - Következő téma

s7manbs8

Fesd be réz színűre és tedd ki a kerítés mellé, nem sokáig fog ott maradni ... :)

iy567t72g

Szimpatikus kínálatuk van :-)

iy567t72g

Igen, a körvasúton azt vettem, de macerás.
Itt megláttam a "forgácsolni valót" és rá izgultam.Volna. :-))

svejk

Nagyon jól is megy a Hidracélnak, igaz nincs webáruház, de akár 1 cm-t is adnak/postáznak.
Modndjuk a telefon sem egyszerű mert minndig lóg rajta valaki, illetve ha bemegyek az irodába, mindig kiküldenek, hogy nézzük már meg a fiúkkal van-e a kért anyagból. eddig még mindig volt.
Mostanában egyből a "fiúkhoz" megyek - mondom válogatni!!, aztán az irodába fizetni.
Mire kifizetem le van vágva.

s2k5ycubj

Mekkora királyság lenne Pesten egy ilyen.Emlékszem iskolás koromban (86) még mindenhol így volt,a körvasút soron akkor még metaloglobusz kőbányán a ferróglóbusz és mindenhol volt minden. Mennyi kalapácsot csináltam az osztálytársaimnak (helyett).

Varga István

Gépkönyvet, ill. programozási leírást keresek Fanuc 21iT vezérlőhöz. Ha valakinek van valami anyaga, vagy tud segíteni, nagyon megköszönném!

88nwcf22d

Állítólag ezeknél is lehet próbálkozni.
http://www.ferrotransz.hu

iy567t72g

iy567t72g

s2k5ycubj

Nem fog unatkozni aki megveszi!

iy567t72g

Az előző hozzászólásom neked szólt. :-)) Beteszem még egyszer.
http://www.jofogas.hu/borsod_abauj_zemplen/Eszterga_65000_3612672.htm

iy567t72g

Ez tény. De jobb (olcsóbb)  mint építeni egy újat.

s2k5ycubj

ördögtől való ötlet egy ilyen gép vázára lineárokkal egy fasza cnc-t építeni? A merevséggel tuti nem lenne baj!

000000000

Egyáltalán nem hülyeség, az öreg gépeket nem kell fesz. mentesíteni és amennyiért meg veszed, biztosan nem építed meg.

000000000

Jó napot!
Nekem olyan kérdésem lenne hogy: miért pontosabb belső kúpnál ha bentről kifelé esztergálunk?és miért!?
Remélem valaki tud ebben segíteni és hozzájárul az 5ösömhöz :D
Köszönöm a segítséget előre is :)