Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Esztergálás

Indította gaben, 2024 április 09, 16:02

Előző téma - Következő téma

Vetesi75

Gondoltam, de arra is, hogy általában a legkisebb mütyür hiánya tudja az ember idegeit legjobban igénybe venni...   :)

Vetesi75

Üdv! 25x4-es vn. cső hulladék rendszeresen szokott felénk lenni, 30cm-nél rövidebb darabok. Minőséget nem tudom, de idáig még megállt rajta a heft...

000000000

Milyen időt mondott, nem azt figyeltem? :))

Virbo

Köszönöm, de sajnos az pont nem jó méret...
Hol van az a felénk egyébként?

Vetesi75

Mezőberény , Békés megye.
Az aprajából ilyen támasztékokat csináltam:
http://kepfeltoltes.hu/120215/020215_162619_www.kepfeltoltes.hu_.jpg" border=0>

iy567t72g

Tegnap megnéztem a honlapjukat és megörültem az online rendelés lehetőségénk, megrendeltem némi anyagot. 20-as 30-as 40-es húzott köracélt, 17-es 19-es laptávú húzott anyagot. Reggel felhívtak, hogy  40 es köracél nincs, 17-es Hatlapból min 6 szál, 19-es min 3 szál. :-))
Rendelés törölve. :-(((

svejk

Hívd fel a http://hidracel.5mp.eu/web.php?a=hidracel" TARGET=_fnew>Hidracélt.
Nem mondom hogy biztos van nekik, de hátha. Én még sosem jöttem el üres kézzel, bár javarészt csak egyszerű anyagokat vettem.

s2k5ycubj

19982-ben főleg u-profilról írtál,abban pedig jók. A kör és főleg a hatszög anyag pesti beszerzése feltéve,hogy fél szál vagy kevesebb kell,finoman szólva macerás,de nem lehetetlen.

4um5b65d

Gyerekek, oltári ötletem támadt.
Nyitok egy méterárú boltot.
Vasakból. :)

e7c897sd8

Szerintem miliomos lennél belőle... :-)

RogerCo

Postázni is fogsz ?:) Mert érdekelne [#eplus2]
Roger

s2k5ycubj

Az ötlet nem is rossz! Nézd meg a bronzkert,kaszálnak! Csak az a baj,hogy a vason kívül minden van. De egy olyan webáruház ami szállítással akár 10 cm mondjuk 25-ös köracélt adna szerintem tutira jól menne!

000000000

Hát még ha le is oldalaznád a végeket! :))

keri

Viccen kívül, jó ötlet.
Nem mintha nem tudnám megvenni az egészet, de mi a fenét kezdjek 580cm vastagfalú csővel? Azon felül hogy nincs hova tennem.

mxjj54gxi

Azért, hogy ne végtelen idő alatt forduljon meg a pénzed, ki kell találni egységhosszokat az anyagokra, és abban a méretben adni.
Tehát nincs 3-4-5-6-7- centi, hanem csak 10-25-50-100cm van.
Ennyi pluszt mindenki kibírna, és neked sem állna a pénzed évekig egy rúd anyagban